Çankırı'da engelli bireyler 'Buğday Tanesi'ni izledi

Çankırı'da engelli bireyler 'Buğday Tanesi'ni izledi

Başkent Ankara'da hizmet veren 'Çankırı Bürokratlar Derneği' tarafından Yunus AVM Sinemax'da bugün saat 14:00 seansında engelli bireyler "Buğday Tanesi" filmini izledi...

BAŞKENT Ankara'da hizmet veren 'Çankırı Bürokratlar Derneği' tarafından Yunus AVM Sinemax'da bugün saat 14:00 seansında düzenlenen etkinlikte engelli bireyler, yaşadığı haksızlıklara ve ötekileştirilmeye karşın mücadele eden AK Parti Erzincan milletvekili Serkan Bayram'ın hayatından esinlenen 'Buğday Tanesi' filmini izledi.

Dernek Başkanı Ercan Irmak, gazetecilere, etkinliği, engelli bireylere milletvekilinin başarısının rol model olması için düzenlediklerini söyledi.

Programda emeği geçenlere teşekkür eden Irmak, "Buğday Tanesi filmi, milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını anlatan bir film. Kendisi yaşadığı üzücü olaylara rağmen azmediyor ve okuyor, avukat oluyor. İki dönemdir de TBMM'de milletvekili. Çok başarılı, zeki ve gayretli bir insan. Onun hayatının rol model olmasını amaçladığımız için buradaki engelli bireylerimizi bu filme davet ettik. İnşaallah bu kardeşlerimizin içerisinden avukatlar, mühendisler, milletvekilleri ve memleketimize hizmet eden insanlar çıkar." dedi.

Etkinliği yaklaşık aileleriyle birlikte yaklaşık 80 engelli birey izledi.

cankiri-engelli-bireyler-ercan-irmak-resim-06.jpg


​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler