Çankırı'da enişte-kayınbirader avcılar av dönüşü kaza ile vuruldular!

Çankırı'da enişte-kayınbirader avcılar av dönüşü kaza ile vuruldular!

Edinilen son dakika bilgisine göre, Merkez'e bağlı Ünür köyünde yaşayan enişte-kayınbirader 2 avcı, gittikleri avdan dönüş yolunda patlayan silahla birlikte ortalama 30'ar saçmayı sırtlarında buldular. Yaralı iki avcı hastaneye kaldırıldı.

Edinilen son dakika bilgisine göre, Merkez'e bağlı Ünür köyünde yaşanan olay, uzun süre hafızalardan silinmeyecek türden.

Ünür'de yaşayan Ali K. (kayınço) ile Recep G. (enişte) bugün bir grup arkadaşı ile birlikte Acıdere yaylasında ördek ve tavşan avına çıktılar.

Saat 16:00 sularında avdan dönen grup, dörderli olarak dönüş yoluna düştü. Ali K. ve Recep G ile birlikte yürüyen grubun arkasından gelen ikinci grup içerisinde bir avcı ayağı takılıp yere düşünce üzerindeki tüfek ateş aldı. Ateş alan tüfekten çıkan saçmalar öndeki grupta bulunan Ali K. ve Recep G'nin sırtında yer buldu. Yaklaşık 30'ar saçmanın isabet ettiği Ali K. ve Recep G. kaldırıldıkları Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Her iki avcının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın da sürdürüldüğü öğrenildi. (Haber görseli: Kaza ile patlayan tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan enişte Recep G. (üstte), kayınço Ali K. aşağıda)

cankiri-merkez-unur-koyu-ali-k-yarali-resim-0121.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler