Çankırı'da esnafın vurdumduymazlığı engelliyi çileden çıkardı!

Çankırı'da esnafın vurdumduymazlığı engelliyi çileden çıkardı!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme getirdiği 'kaldırım işgalleri' ile ilgili haberler Çankırı'da esnafın hal ve davranışlarını iyileştirmekten yana olmadığını yaşanılan son örnek pekiştirdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin Çankırı şehir merkezinde esnaf ve ticarethanelerin yaya kaldırımlarını işgalleriyle ilgili haberleri gündemdeki yerini koruyor. Belediye zabıta biriminin sayfalarımızda yer alan işyeri sahiplerine uyguladıkları cezai önlemler diğer işyeri sahipleri için yeterli örnek olmamış ki bazı işyerleri edinmiş oldukları kötü alışkanlıklara ve vurdumduymazlıklarına hız kesmeden devam ediyor. 

Bu kez örneğimiz şehrin yine merkez noktasından; Yunus AVM karşısında faaliyet gösteren işyeri sahibi öylesine vurdumduymaz bir hal ve davranış içerisine girmiş ki, haberle ilgili yayınladığımız fotoğraflar, konuyla ilgili cümle kurdurmayacak kadar açık ve net!

ENGELLİ VATANDAŞ ŞU KALDIRIMDA NASIL MESAFE ALSIN!
Fotoğrafta gördüğünüz işyeri sahibi; yaya kaldırımını, engelli vatandaşlar için döşenmiş sarı çizgiye kadar işgal etmiş! Hem de öylesine işgal ki, şeytan diyor ki, o kaldırıma yerleştirdiği saksı ile çadırı tut, ...

Bu sayfalardan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'e açık çağrımızdır:

"Sayın Başkan; Biz yazmaktan bıktık kendisine 'esnaf' ya da 'işyeri sahibi' denilen zat-ı muhteremler kaldırım işgallerinden bıkmadı! Bu işin sonunu olumlu yöne bağlayacak olan yetkili sizsiniz! Sahip olduğunuz yetkinizi kullanmanızı ve sokakta kendisine ait yaya yolunda rahatça yürüyebilme gayretinden başka bir emeli olmayan vatandaşı rahatlatmanızı talep ediyoruz... Hem de ivedilikle..."

Ayrıntılar geliyor...

cankiri-kaldirim-isgali-katmer-gaziantep-resim-01233.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler