Çankırı'da evlere şenlik bayramlaşma!

Çankırı'da evlere şenlik bayramlaşma!

Çankırı Valiliği tarafından düzenlenen 'bayramlaşma' töreni sonrasında sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ortadaki dağınıklığı tescilleyen nitelikteydi.

Bugün Ramazan Bayramı'nın birinci günü nedeniyle Çankırı Valiliği tarafından düzenlenen 'bayramlaşma programı' sonrası sosyal medyadan paylaşılan fotoğraf kareleri, işlenen 'protokol cinayeti'ni de gözler önüne serdi!

Çankırı protokolünde 87'nci sırada olan MHP İl Başkanı, protokolün 1 numarası Vali Hamdi Bilge Aktaş'ın hemen sol yanında yer alırken, yine protokolün 85'inci sırasında olan AK Parti İl Başkanı da 85'in solunda ilk sırada yer aldı!

GALİBA BİRİLERİ, BÖYLESİ SAHNELERİ KASITLI (!) YAPIYOR
Ortaya çıkan garip tablo ile ilgili olarak şu bayram gününde çok fazla laf etmek istemiyoruz! Lakin görülen o ki; Birileri böylesi ya da benze toplantılarda Çankırı insanına ve de Ankara'ya kendilerince bazı mesajlar verme gayreti içerisindeler... 

Lakin öğrendiğimiz ve de bildiğimiz şudur ki; Devlet, sahip olageldiği ciddiyet ve düzen içerisinde 'temsil' edilir... Bu düzen ve ciddiyeti de öncelikli olarak T.C.'nin 1 numaralı Çankırı temsilcisi Sayın Vali yerine getirmekle mükelleftir.

İyi bayramlar...

akbasoglu-protokol-bayramlasma-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler