Çankırı'da fabrika işçileri yedikleri yemekten zehirlendi!

Çankırı'da fabrika işçileri yedikleri yemekten zehirlendi!

Çankırı ili Şabanözü ilçesinde faaliyetini sürdüren GELAL Çorap fabrikasında çalışan işçiler yedikleri yemekten zehirlendiler... Yemek sonrası fenalaşan işçilerin bir bölümü fabrikanın revirinde bir bölümü de ilçedeki devlet hastanesinde tedavi gördü.

ÇANKIRI'nın Şabanözü ilçesinde faaliyetini sürdüren GELAL Çorap fabrikasında önceki gün yaşanan olayda yedikleri yemekten zehirlenen işçilerin bir bölümü fabrikanın revirinde bir bölümü de 'kişisel' olarak başvurdukları Dr. Sami Baran Devlet Hastanesi'nde tedavi oldular.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre önceki gün fabrikada 16:00-24:00 vardiyasında çalışan işçilere verilen akşam yemeğindeki 'sarmısaklı et' yemeği sonrası çalışanların bir bölümü mesai sırasında fenalaştı. Zehirlenme belirtisi gösteren işçilere fabrikanın revirinde ilk tedavilerini yapıldı. Kendilerini kötü hisseden işçilerin bir bölümü evlerine gönderilirken, aynı çalışanlar dün de gün boyu ilçe hastanesine giderek yaşadıkları sağlık sorununun giderilmesi için tedavi altına alındılar.

SENDİKA GECE YARISI FABRİKA ÖNÜNDE EYLEM YAPTI

Fabrikada son 72 saatte yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (Teksif) üyeleri fabrika önünde protesto gösterisi yaptılar.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler