Çankırı'da feci kaza: İki ölü, iki yaralı

Çankırı'da feci kaza: İki ölü, iki yaralı

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde D-100 karayolu Samsun-İstanbul istikameti TOKİ kavşağında tek taraflı bir kaza yaşandı. Kazada sürücü Muzaffer Çakar hastanede eşi Ayşe Çakar ise kaza yerinde can verdi.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre bugün saat 15:45 dolaylarında Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi sınırları içerisinde, D-100 karayolunda, Giresun'dan İstanbul'a dönüş yolunda olan Muzaffer Çakar yönetimindeki 34 NA 2249 plakalı özel otomobil, TOKİ kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafındaki istinat duvarı ve toprak zemine çarparak durabildi.

Araç içerisinde bulunan 4 kişiden Ayşe Çakar olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer 3 kişi yaralı olarak Kurşunlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Muzaffer Çakar tüm müdahalelere karşın hastanede yaşamını yitirirken, Özlem Çakar ve Tuğçe Kurt'un tedavileri halen sürmekte.

Kazayla ilgili soruşturmanın yürütüldüğü bildirildi.

muzaffer-cakar-resim-02.jpg
Elim kazada yaşamlarını yitiren sürücü Muzaffer ve eşi Ayşe Çakar'ın Giresun'un Doğankent ilçesi Söğütağzı köyü nüfusuna kayıtlı oldukları ve İstanbul'da yaşadıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler