Çankırı'da gece yarısı çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Çankırı'da gece yarısı çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Çankırı ili Yapraklı ilçesi Çakırlar köyünde günün ilk saatlerinde (04.00) A. E. isimli şahsın ikametinde çıkan yangın sabaha karşı söndürüldü. Yangında maddi kayıp yaşanırken can kaybının olmaması sevindirici.

ÇANKIRI ili Yapraklı ilçesi Çakırlar köyünde günün ilk saatlerinde (04.00) A. E. isimli şahsın ikametinde ekmek yaptığından sonraki kalan külün kıvılcımından çıktığı değerlendirilen yangının büyümesi sonucu 112 Acil Çağrı Merkezine saat 04:01’de gelen ihbarla olay yerine ilk etapta Yapraklı Belediyesi itfaiye ekipleri intikal etti. Takviye olarak Çankırı Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi ve saat 06:15 civarında yangın kontrol altına alınabildi. Akabinde soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. İçeride herhangi bir canlı ve vatandaşımızın olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Çakırlar köyünde A.E'nin evinde çıkan yangın başta ev ve eklentisi olan ahır ile komşusu olan H.K isimli şahsın ev ve ahırının tamamının yandığı ve evlerine bitişik olan komşuları H.E ve S.E. isimli şahısların yangından dolayı evlerinin çatılarının bir kısmının hasar gördüğü ve A.E’ye ait traktörün yandığı, toplamda 4 ev, 2 ahır, 1 traktörün yandığı öğrenildi.

VALİ TAŞOLAR OLAY YERİNDE

Yangının ardından Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Taşolar, yangın mahallinde Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör'den bilgi alırken, yangınla ilgili olarak Çankırı Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatlar doğrultusunda adli tahkikata başlandı.

cankiri-yaprakli-yangin-vali-tasolar-resim-02.jpg

yaprakli-yangin-vali-tasolar-resim-04.jpg

yaprakli-yangin-resim-044.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler