Çankırı'da genç öğretmen intihar etti!

Çankırı'da genç öğretmen intihar etti!

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı'da yaşayan ve özel bir okulda görevli kadın öğretmen Tuğba A. (30) intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği son dakika bilgisine göre; Şehir merkezinde özel bir okulda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Tuğba A. (30), Karataş Mahallesi Kastamonu Caddesi Saraçoğlu Apartmanında yaşadığı evde, ardında erkek arkadaşı ile anne-babasına birer mektup bırakarak ve kendini iple asarak yaşamını sonlandırdı.

Sabah saatlerinde polise yapılan ihbarla Tuğba A.'nın oturduğu eve gelen polis, kapıyı zorla açtı ve Tuğba A.'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekiplerine verilen haberle birlikte Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tuğba A.'nın cansız bedeni otopsi için Ankara Adli Tıp'a gönderileceği bildirilirken, polisin geride kalan iki mektuba el koyduğu ve olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Öğretmen Tuğba A.'nın Karatekin Üniversitesi mezunu ve Çankırı'nın Orta ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu bilgisine ulaşıldı...

ORTA İLÇESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Yaşamını intiharla sonlandıran öğretmen Tuğba A., baba ocağı Orta ilçesinde düzenlenen cenaze töreni ile ilçe mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler