Çankırı'da haramiler yaya kaldırımlarını işgalde sınır tanımıyor!

Çankırı'da haramiler yaya kaldırımlarını işgalde sınır tanımıyor!

Sözcü18'in gündeme getirdiği "Sözde esnafın yaya kaldırımlarını işgali" ile ilgili gündem hız kesmeden devam ediyor. Bu kez Buğdaypazarı Mahallesinde MHP Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gezer'in kardeşine ait işyerinin yaya kaldırım işgali...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme taşıdığı Çankırı Merkez'de 'sözde' esnafın yaya kaldırımları üzerinde gerçekleştirdikleri işgaller, okuyucumuzun da gösterdiği yoğun ilgi ile birlikte değişik işgal örnekleri de WhatsApp ihbar hattımıza adeta yağdı.

İçlerinden dişe dokunur örnekleri sırayla bu sayfalarda yayımlayacağız... Ta ki Çankırı Belediyesi şehrin merkezinde yaşanan bu soruna köklü çözüm bulana kadar...

İLGİLİ HABER
Çankırı'da kaldırım işgalcisine kim dur diyecek? - TIKLA

MHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AHMET GEZER'İN KARDEŞİNİN
GERÇEKLEŞTİRDİĞİ "İŞGAL" ZİYADESİYLE UÇ BİR ÖRNEK!
Haberimize konu ettiğimiz 'yaya kaldırımı işgali'nin şehir merkezindeki sivri örneklerinden birisi haline gelen 'işgal'imiz Buğday Pazarı Mahallesi Eşikli Aralık Sokak No: 21'de halen faaliyette bulunan ve MHP Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gezer'in kardeşi Hasan Gezer'e ait olan işyeri.

İddialara göre işyeri önündeki kaldırım geçen yıl MHP'nin seçimleri kazanmasından sonra bizatihi belediye park-bahçelerden gelen bir dozerle sökülmüş ve işyerine 'motorpark' olarak tahsis edilmiş. İddianın ne kadar gerçek olup olmadığı tartışılsa dahi, bugün itibariyle adıgeçen işyerinin yayalara ait kaldırımı böylesine pervasızca işgal etmesi hiç mi hiç hoş değil.

Beklentimiz odur ki, tıpkı bir önceki haberimizde ismi geçen işyerine Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü elemanları hangi işlem(ler)i yapmış ise, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gezer'in kardeşi işyeri sahibi Hasan Gezer'e de benzer işlemleri yapmasıdır. Bunun aksini düşünmek istemiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
49 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler