Çankırı'da hastane kapısında vatandaşa polis şiddeti

Çankırı'da hastane kapısında vatandaşa polis şiddeti

Çankırı'da yaşanan adli bir olayın Devlet Hastanesi kapısına yansıyan görüntüleri hayli düşündürücü. Polisin 4 şüpheliyi 'sağlık raporu' için hastaneye getirmesiyle başlayan olaylar zincirinin gelişmeleri haberimizde.

Çankırı'da dün yaşanan adli vak'anın ardından gözaltına alınan zanlıların Devlet Hastanesi'ne getirilmesi sonucunda yaşanan olaylar zinciri, polisin şiddet gösterisine dönüştü.

Edinilen bilgilere göre; dün saat 14:00 dolaylarında Alibey mahallesinde Çevik Kuvvet'in gerçekleştirdiği operasyonda E.G, A.G, C.G, ve K.G isimli 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların Narkotik Şube (KOM)'de alınan ilk ifadeleri sonrası 'sağlık raporu' için Devlet Hastanesi'ne sevklerinden haberdar olan yakınları, hastane acil servisi önünde bazı istenmeyen olaylara neden oldular.

GÖZALTINA ALINANLARIN YAKINLARI, DARP-İŞKENCE
İDDİALARIYLA ACİL SERVİS ÖNÜNDE TOPLANDI

Acil Servis girişinde Çevik Kuvvet'e bağlı polisin zanlı yakınlarına karşı gösterdiği şiddet kameralara yansıdı. Adli vak'a olayı sonrası zanlıların Emniyet'teki ifadeleri sırasında kendilerine darp-işkence yapıldığı ve gözaltında olan isimlerden E.G'in gördüğü darp-şiddet sonucu 'karaciğer yırtılması' sonucu Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olduğu öğrenildi.

Hastane önünde yaşanan olaylar sonucu 11 kişinin ifadesine başvurulduğu bildirildi.

cankiri-polis-siddeti-resim-04.jpg
Halen Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan E.G

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
82 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler