Çankırı'da iftar saati öncesi pompalı dehşeti! Bir ölü, iki yaralı

Çankırı'da iftar saati öncesi pompalı dehşeti! Bir ölü, iki yaralı

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde iftar saatine sayılı dakikalar kala pompalı tüfek ile bir cinayet işlendi. Muhammet T. isimli genç, gün boyu iki kez tartıştığı Özgür Ç., Fıratcan G. ve Emirhan E.'yi yaraladı. Özgür Ç. olay yerinde can verdi.

Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde bu akşam iftar saatine sayılı dakikalar kala, Eski Mezbaha'nın olduğu bölgede pompalı dehşeti yaşandı. Olayda bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi de yaralandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre Karaören nüfusuna kayıtlı Muhammet T. ve Muhammet A.O isimli gençler, aralarında husumet olan Özgür Ç. ile yanında bulunan Fıratcan G. ve Emirhan E.'yi takip ederek Eski Mezbaha bölgesinde elindeki pompalı ile üzerlerine ateş açıyor. Açılan ateş sonucu Özgür Ç. olay yerinde can verirken, Fıratcan G. ve Emirhan E. yaralı olarak Şabanözü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis, olayın zanlısı Muhammet T. ile Muhammet A.O'yu gözaltına alırken, ayağından yaralanan Fıratcan G. Çankırı Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

sabanozu-pompali-dehseti-cinayet-resim-01222.jpg

sabanozu-ozgur-c-yasamini-yitirdi-resim-012.jpg
Elim olayda yaşamını yitiren Küçükyakalı köyü nüfusuna kayıtlı Özgür Ç.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler