Çankırı'da iş insanı Serkan Mert'in iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

Çankırı'da iş insanı Serkan Mert'in iddiaları gündeme bomba gibi düştü!

Çankırı'da uzun yıllardır oto alım-satım ve inşaat işleri yapan Karatekin Otomotiv'in sahibi Serkan Mert gündeme bomba gibi düşen iddialarla karşımıza çıktı.

Çankırı'da uzun yıllardır oto-alım satım ve inşaat işleri yapan Karatekin Otomotiv'in sahiplerinden Serkan Mert, yaptığı açıklamada işyerinin zabıta ekipleri tarafından mühürlenmesinden önce Belediye çalışanı Y.T aracılığıyla kendisinden 50 bin lira 'rüşvet' istendiğini iddia etti. İş insanı Serkan Mert sözlerini şöyle sürdürdü:

"14 Kasım'dan bu yana şahsım belediye çalışanı Y.T ve isimlerini bilmediğim 3 kişi tarafından şantaj ve tehdide maruz kaldım. 14 Kasım gecesi saat 23.30 dolaylarında Aksu Mahallesindeki evime geldiler ve benim aşağıya inmemi istediler. Ben Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i BİMER'e şikayet etmiştim. O şikayetimi geri almamı ve sosyal medyadan yaptığım 'gelen gideni aratır' şeklindeki paylaşımımı silerek Başkan Esen'den özür dilememi istediler." dedi. 

Serkan Mert, yaşadığı sıkıntılar ve yaşadıklarıyla ilgili olarak bugün polis ve savcılığa müracaat ederek başta belediye çalışanı Y.T. olmak üzere kendisini tehdit eden ve şantaj yapanlardan şikayetçi olduğunu ifade etti.

SERKAN MERT'İN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI
Serkan Mert bugün sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda "Öyle kolay değil. Tehdit, gasp, şantaj, çetecilik... Çankırı'da Çankırı'nın belediyesinde yaşanan gerçek olaylar büyümeye, yaşanmaya başlıyor..." dedi.

İş insanı Serkan Mert günün ikinci paylaşımında; "Görecez hapçısını esrarcısını, eroincisini, tehditcisini, gaspcısını, karı satanını, kumarcısını, tefecisini. Hepsini görecez. Meydana çıkmayan namerttir... Geri gidenin... Ölmer var dönmek yok. Oldu mu şimdi... Adalet, insanlık, sabır buraya kadar. Bekliyorum ilk hamlenizi... Hadi bakalım..." dedi.

İş insanı Serkan Mert'ten bir paylaşım daha:

serkan-mert-cankiri-resim-012.jpg

İmara aykırı yapılan işyerinin Belediye Zabıta ekipleri tarafından mühürlenmesi sırasında yaşanılan görüntüler:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
74 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler