Çankırı'da kaçan kurbanlık dana, 2 kişiyi hastanelik etti!

Çankırı'da kaçan kurbanlık dana, 2 kişiyi hastanelik etti!

Çankırı'nın Korgun ilçesine bağlı Ildızım köyünde yaşanan olayda, kesime hazırlanan kurbanlık dana, hak sahiplerinin elinden kaçarak gölgelikte bekleyenlerin arasına daldı ve biri sağ omuzundan yaralı olarak iki kişiyi hastanelik etti.

Edinilen bilgilere göre Korgun ilçesine bağlı Ildızım köyünde bayramın 1'inci günü yaşanan olayda; Kesim için hazırlanan kurbanlık dana, sahiplerinin elinden kaçarak gölgelikte bekleyen vatandaşların arasına daldı. Kurbanlık dananın darbeleri sonucu Ildızım köylü Nuri Akyan'ın yüzünden aldığı darbe ile dişlerinin kırıldığı, Çukurören köylü Adem Uysal'ın (72) ise sağ omuzundan aldığı darbe ile yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Adem Uysal'ın hastanede 'genel cerrahi uzmanı'nın olmayışı nedeniyle Ankara-GATA'ya sevkedildiği öğrenildi.

YARALI ADEM UYSAL'A SÖZCÜ18 HABER MERKEZİ ULAŞTI
Kurban edilecek dananın saldırısı sonucu sağ omuzu kırılan ve halen GATA'da tedavi altında bulunan Adem Uysal'a Sözcü18 Haber Merkezi ulaştı. Uysal; "Kurbanlık danayı iki kişi kesime hazırlıyordu! Ben de kendilerine seslenerek iki kişinin yetersiz olacağını söylerken dana arkadaşların elinden kurtuldu ve gölgede 6-7 kişi olarak beklediğimiz yere doğru hızla geldi. Ne olduğunu anlayamadan aldığımız darbelerle her birimiz bir tarafa savrulduk. Bir arkadaşımızın çenesinden aldığı darbe ile dişleri kırıldı. Benim de aldığım darbe ile sağ omuzum kırılmış! Çankırı'dan Ankara-GATA'ya sevkettiler. Şu an durumum iyi" dedi.

Adem Uysal'ın tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler