Çankırı'da komşusunun bıçaklı saldırısına uğrayan Ali amca ölümden döndü

Çankırı'da komşusunun bıçaklı saldırısına uğrayan Ali amca ölümden döndü

Çankırı Merkez Buğdaypazarı mahallesi Mimar Sinan Siteleri'nde yaşayan Ali Osman Akgün (69) komşusu Mehmet K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırgan poliste alınan ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

ÇANKIRI Merkez Buğdaypazarı Mahallesi'nde bulunan Mimar Sinan Sitesi'nde yaşayan Ali Osman Akgün (69), aynı binada komşuluk yaptığı Mehmet K. tarafından apartman girişinde bıçaklı saldırıya uğradı. Akgün'ü saldırıdan daha fazla yara almaktan imdadına yetişen eşi kurtardı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre; Olay geride bıraktığımız Perşembe günü saat 16:30 dolaylarında yaşandı. Mimar Sinan Sitesi D-2 Blok'ta oturan Ali Osman Akgün yaşadıklarıyla ilgili olarak "Perşembe günü ikindi namazından çıkıp eve geldim. Apartmanın dış kapısını açtım, içeriye girerken, komşum Mehmet K. elinde sustalı bir bıçakla ve de söverek aşağıdan fırladı. Elindeki sustalı bıçakla bana saldırdı. İlk darbesi kalbimin üzerine doğruydu. Kendimi ilk saldırıdan kurtardım lakin bıçaktan yüzümün sağ tarafını kurtaramadım. Yaşanan gürültüyü evde bulunan eşim duyunca yardıma geldi ve saldırgan da benden uzaklaştı" dedi.

"YÖNETİCİLİK YAPTIĞIM DÖNEMDE YAKIT AİDATLARINI ÖDEMİYORDU"

Sustalı bıçakla yüzünden yaralanan Ali Osman Akgün kendisine yapılan saldırının arkasında geçmiş yıllarda komşusu Mehmet K. ile yaşanan sürecin yattığını ve bu yüzden karşı tarafın kendisine 'husumet' duyabileceğine işaret ederek; "Ben 5-6 yıl önce site yöneticiliği yaptım. O yıllarda bu arkadaş yakıt aidatlarını ödemiyordu. Ben de kendisine ödeme yapmadığı takdirde icraya vereceğimi söylemiştim. Sanıyorum o günlerden bu yana bana öfke beslemiş" dedi.

Ali Osman Akgün, olaydan sonra Çankırı Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi olduğunu ve aldığı raporla polise ifade vererek şikayetçi olduğunu belirtti.

Öte yandan saldırgan Mehmet K.'nın organize sanayide bir firmada 'güvenlik görevlisi' olarak çalıştığı ve site içerisinde komşuluk ilişkilerinin hayli zayıf olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler