Çankırı'da kurban kesim alanları açıklandı

Çankırı'da kurban kesim alanları açıklandı

Çankırı İl Kurban Hizmetleri Komisyonu'nca alınan kararlar doğrultusunda; Pazar Pazarı, Belediye Mezbahası ve Esentepe Mahallesi kesimhanesi ile Merkez köylerde belirlenen alanlarda kesim yapılabileceği bildirildi.

KURBAN Bayramı’nda vatandaşların şehir merkezinde kesim yapabileceği alanlar açıklandı. Çankırı İl Kurban Hizmetleri Komisyonu'nca alınan kararlar doğrultusunda; Pazar Pazarı, Belediye Mezbahası ve Esentepe Mahallesi kesimhanesi ile Merkez köylerde belirlenen alanlarda kesim yapılabileceği bildirildi.

Çankırı Belediyesi'nden yapılan açıklamada; vatandaşların umuma açık yerlerde, parklarda, sokak ve caddelerde kurban kesmelerinin yasak olduğu belirtilerek ilgili mevzuat ve komisyon kararlarına aykırı hareket edenler hakkında cezai işlem uygulanacağı uyarısı da yer aldı.

BAYRAM SÜRESİNCE BELEDİYE EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Merkez'de kesim yapılacak alanlarda gerekli önlemlerin alındığını söyledi. Vatandaşın güzel bir Kurban Bayramı geçirmesi için belediye ekiplerinin hali hazırda beklediğini ifade eden Başkan Esen, bayram süresince her türlü şikâyet ve talepler için ALO 153 numaralı hattan belediyeye ulaşılabileceğini kaydetti.

Esen, güzel bir bayram dileyerek hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler