Çankırı'da mahkeme 4 hırsızı 'serbest' bıraktı... Sonrasında 4 hırsız aynı yeri bir daha soydu!

Çankırı'da mahkeme 4 hırsızı 'serbest' bıraktı... Sonrasında 4 hırsız aynı yeri bir daha soydu!

Kredi Yurtlar Kurumu'nun Çankırı/Ballıca kampüsündeki yıllardır kullanılmayan binalarını soyan 4 hırsız yakayı ele verdi. Yakalanan hırsızlar çıkarıldıkları mahkemece 'serbest' bırakıldılar! Sonra ne mi oldu? Haberimizde...

ÇANKIRI'da yaşanan son olay büyük şaşkınlık yarattı! Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre dün, Ankara'dan gelen 4 hırsız, Kredi Yurtlar Kurumu'nun Ballıca mevkiindeki kullanılmayan binalarında hurda hırsızlığı gerçekleştirirken yapılan ihbarla polis tarafından yakalandılar.

Polisin yakaladığı 4 hırsız çıkarıldıkları mahkemece 'serbest' bırakıldı. 4 kafadar hırsız adliye çıkışı şehir merkezinde girdikleri lokantada karınlarını doyurduktan sonra şehri terkedip gidecekleri yerde, tekrar yakalandıkları 'suç mahalli'ne gelerek yarım kalan işlerini tamamlamaya kalktılar!

TUTUKLANDILAR

4 kafadar hırsız ikinci kez iş üzerindeyken polis tarafından tekrar yakayı ele verdiler. Haber yayına hazırlanırken 4 kafadar E.K, H.K, İ.K ve S.K adliyedeki işlemlerinin devam ettiği ve işlemleri tamamlandıktan sonra bu kez 'tutuklanma' talebiyle bir kez daha mahkemeye sevkedildiler.

Edinilen bilgiye göre E.K, H.K, İ.K ve S.K ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler