Çankırı'da Murat Dinç'in yaşattığı rezalet ATV ekranlarında

Çankırı'da Murat Dinç'in yaşattığı rezalet ATV ekranlarında

Bugün ATV ekranlarında, Çankırı'da yaşanan bir rezalet an be an Türkiye ile paylaşıldı.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programa katılan Ali Tolu, resmi nikahlı beş aylık hamile eşi Gamze Tolu'nun komşusu tarafından kaçırıldığını 11 Kasım’dan itibaren kendisinden haber alınamadığını anlattı.

“KOCAM KARINI ÇOK SEVİYOR, İLİŞKİLERİNE KARIŞMA”
Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşayan ve eşini aramaya gelen Ali Tolu, eşi ve karnındaki bebeği için çok endişeli olduğunu ve bir an önce karısının kurtarılmasını istediğini söyledi. Ali Tolu'nun iddiasına göre, çiftin komşuları Murat Dinç, duygusal bir bağ beslediği Gamze Tolu'yu hamileliğinin beşinci ayında zorla kaçırdı.

Ali Tolu, hamile eşine saplantılı olduğu Murat Dinç'in karısının kendisine “Kocam senin karını çok seviyor, ne olur ilişkilerine karışma” dediğini iddia etti.

Esra Erol'un programda verdiği bilgilere göre; 11 Kasım 2019 tarihinden bu yana kayıp olan Gamze Tolu'yu, Murat Dinç'in kaçırdığı ve eşi Yurdagül Dinç ile birlikte alıkoyduğu açıklandı...

20 Gündür kayıp olan Gamze Tolu, Çankırı Emniyeti'nin yaptığı operasyon ile kurtarıldı ve sonrasında ATV ekranlarında Esra Erol'un soruların cevaplandırdı. Murat Dinç, tarafından zorla evinde tutulduğunu iddia eden Gamze Tolu canlı yayında; "Şu anda bir mesajım yok. Zorla değil. Seviyorum dediği zaman, beni bırak dedim. 20 gündür ölü gibi yaşadım. Ruh gibi yaşadım. Çünkü vicdan azabı ile, seneler sonra bulduğum bu çocuğu babasız büyütmek istemedim. Yani birkaç defa Murat Dinç ile görüştüm. Niye böylesin dedim? Ben seni çok seviyorum dedi. Herşey güzellikle olsun bitsin dedim. Ama olmadı. En son işte bugün polisler tarafından alındığımda, hergün ölmektense bir kere ölmek daha iyidir dedim. Karnımda çocukla 20 gün geçirdim. Bana iyi davrandılar. Sürekli çocuğumu ve eşimi düşündüm. Eşimin beni sevdiğini biliyorum." dedi.

gamze-tolu-ali-tolu-resim-012.jpg

murat-dinc-cankiri-atv-resim-012.jpg

esra-erol-murat-dinc-cankiri-resim-012.jpg
11 Kasım 2019 tarihinden itibaren evli ve 5.5 aylık hamile Gamze Tolu'yu eşi Yurdagül ile birlikte alıkoyan Murat Dinç...

EVLİ GAMZE TOLU'YU İSTEMEYE GİTMİŞLER
20 Gün süresince evli bir kadını alıkoyan Murat Dinç'in, Ali Tolu'nun Mayıs ayında cezaevinden tahliye olduğu günün ertesinde Gamze Tolu'yu annesinden istemeye gittiği de iddia edildi.

cezaevi-ali-tolu-cankiri-resim-01222.jpg
Gamze Tolu'nun annesi Hatun hanım ATV ekranlarında Esra Erol'a konuşarak "Kızımı sevmiş olabilir. Kızım kocasını seviyor lakin Murat Dinç'in de kızımı sevdiğini biliyorum.Ali cezaevindeyken, Gamze Tolu Murat Dinç'in defalarca evine gidiyor. Ali'nin cezaevinden çıktığı günün ertesinde bana dünürcü olarak geldiler. Ancak benim kızımı onlara vermem mümkün değildi" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler