Çankırı'da müteahhit ihmali 4 çocuğu yetim bıraktı!

Çankırı'da müteahhit ihmali 4 çocuğu yetim bıraktı!

Çankırı'da IPA projesi kapsamında gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan özel şirket çalışanı 42 yaşındaki Orhan Arvaz hayatını kaybetti.

ELİM olay dün (Cumartesi) saat 11:00 sularında Merkez Abdulhalik Renda Mahallesi Çay yolu güzergahı altyapı çalışması sırasında meydana gelen göçük altında kalan öze şirket çalışanı Orhan Arvaz (42) yaşamını yitirdi.

Yağmur suyu altyapısı yenileme çalışması nedeniyle açılan yaklaşık 3,5 metre derinliğindeki kanalda, göçük oldu. Çalışma arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Göçük altında kalan işçi Orhan Arvaz (42) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

orhan-arvaz-cankiri-resim-02.jpg
Orhan Arvaz

Ağrı nüfusuna kayıtlı, evli ve 4 çocuk babası Orhan Arvaz'ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

toprak-kaymasi-cankiri-resim-03.jpg

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY YAŞANDI

Öte yandan geride bıraktığımız 7 Ağustos tarihinde Toprak Mahsulleri Ofisi'ne yakın bölgede çalışma yapan yüklenici firma, burada da benzer bir toprak kayması olayı ile karşılaştı! Kazılan yerde bir işçinin vücudunun önemli bir bölümü toprak altında kalan işçiyi Çankırı Belediyesi İtfaiye ekipleri yaptıkları çalışma ile kurtarmıştı.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler