Çankırı'da okul müdüründen 'ek ders ücretli' öğretmene 'şiddet gösterisi'

Çankırı'da okul müdüründen 'ek ders ücretli' öğretmene 'şiddet gösterisi'

Çankırı'da MEB'e bağlı Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Hasan A., geride bıraktığımız salı günü aynı okulda 'ek ders ücretli' olarak görev yapan N.S isimli sınıf öğretmenine 'şiddet' gösterisinde bulundu.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre görev yaptığı okulda sınıf öğretmeni ile uyum sağlayamayan 'ek ders ücretli' öğretmen N.S, sınıfının değiştirilmesi talebiyle görüşmek istediği Vali Ayhan Çevik Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Hasan A. tarafından 'şiddet' gösterisine maruz bırakıldı iddiasında.

Geride bıraktığımız salı günü okul binası içerisinde meydana gelen olayda 'ek ders ücretli' öğretmen N.S, polise yaptığı şikayetteki ifadesinde; "Beraber çalıştığım öğretmen arkadaşımla uyum sağlayamadım. Öğretmen arkadaşım kadrolu olduğu için bana mobbing yapmakta. Ben de bu durum ile ilgili okul müdürümüz Hasan A. ile bugün yani 24.10.2023 günü saat 09:30 sıralarında odasına konuşmaya gittim. Konuyu kendisine anlattım ve beraber çalıştığım öğretmen arkadaşımın benim sınıfımın değiştirilmesini talep ettiğini söyledim ve benim de kabul ettiğimi söyledim. Kendisi de bana 'sınıfını falan değiştirmiyorum, git sınıfına, kime gidersen git, istifa edersen de et' şeklinde sertçe ve elini kolunu havaya kaldırarak konuştu ve benim üzerime yürüdü. Orada bulunan öğretmen arkadaşlar araya girdiler, müdürü durdurdular. Ben de kendisine 'nasıl konuşuyorsunuz hocam' dedim. 'Beni beraber çalıştığım arkadaşımla yüzleştirin konuyu çözelim' dedim o da bana 'yüzleştirmiyorum' dedi. Benim üzerime yürüyen Hasan A. isimli şahıstan davacı ve şikayetçiyim" diyor.

Konunun gerek adli yönü gerekse Milli Eğitim yönü nasıl sonuçlanacak merakla beklerken, iddialarla ilgili olarak Okul Müdürü Hasan A.'nın cevap hakkı bu sayfalarda her daim bulunmakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
63 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler