Çankırı'da, okul servisinde öğrencilere şiddet iddiası!

Çankırı'da, okul servisinde öğrencilere şiddet iddiası!

İddialara göre Güneş İlköğretim Okulu'nun 3 öğrencisine okul servisinde servis şoförü tarafından şiddet uygulandığı ve öğrenci velilerinin çocukları için 'darp raporu' alarak servis şoförü için şikayetçi oldukları öğrenildi...

Çankırı'da Güneş İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 3 öğrencinin servis şoförü K.I tarafından araç içerisinde şiddete maruz bırakıldığı ve ailelerin çocukları için 'darp raporu' alarak şikayette bulundukları öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bilgilere göre; Okul servisinde yaşanan 'şiddet' olayı, 3 öğrencinin ailelerine anlatması ile ortaya çıktığı ve uygulanan şiddet yöntemleri içerisinde çocukların kulaklarının çekilmesi ile şemsiye ile kafalarına vuruldukları ifade ediliyor. Çocuklara şiddet iddialarını, aynı serviste 'ablalık' yapan görevlinin de kabul ettiği ve gerekçe olarak "Çocuklar uslu durmadıkları için bu yola başvurulduğu" savunması yapıldığı ifade ediliyor.

3 ÖĞRENCİ ÇOCUK İÇİN 'DARP RAPORU' ALINDI
Çocuklarına şiddet uygulandığı için şikayetçi olan öğrenci velileri çocuklarına Çankırı Devlet Hastanesi'nden aldıkları 'darp raporu' ile birlikte öğrenci servis şoförü K.I'dan şikayetçi oldular. 

sikayet-ekran-goruntusu-resim-012.jpg

ÖĞRENCİ VELİLERİ: SERVİS ARAÇLARINA KAMERA KONULMALI
Öte yandan, konuyla ilgili olarak görüştüğümüz öğrenci velilerinin ortak çağrısı, öğrenci servisi yapan araçlara 'kamera' konulması. Öğrenci velileri; "Çocuklarımızı emanet ettiğimiz bu araçlarda yaşanan olayların okul idaresince takibi ve olası şikayetlerde 'delil' amaçlı görüntülerin elde edilebilmesi için öğrenci servisi yapan araçlara kamera mecburiyetinin getirilmesini talep ediyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler