Çankırı'da Polis Meslek Eğitim Merkezi kapatıldı

Çankırı'da Polis Meslek Eğitim Merkezi kapatıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı kamu kurum ve kuruluşları ile kamu iktisadi teşebbüslerine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi kapatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı kamu kurum ve kuruluşları ile kamu iktisadi teşebbüslerine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün merkez teşkilatında, Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı bünyesinde bir şube müdürlüğü kuruldu.

Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğünün doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatında yer alan Trabzon Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü ve buna bağlı 6 şube müdürlüğü ile Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü (POMEM) ve bünyesindeki 6 şube müdürlüğü kapatıldı.

ÇANKIRI İNSANI KARARA TEPKİLİ
Çankırı'da Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve bünyesindeki 6 şube müdürlüğünün kapatılma kararının açıklanmasından sonra Çankırı insanı karara tepki gösterdi.

Vatandaşlar; "Bu karar 31 Mart'ta belediye seçimlerinin MHP'nin kazanılması ile birlikte Çankırı'ya kesilen bir cezadır" derken, diğer bir karşıt görüş olarak da "Çankırı milletvekilleri seçildikleri şehir ile ilgili alınan kararlarda söz sahibi ol(a)madıkları için şehrimiz böylesi mağduriyetler yaşıyor! Milletvekillerimizin gündemi Çankırı değil!" değerlendirmesinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler