Çankırı'da Şahinler Çay Bahçesi'ne Belediye operasyonu!

Çankırı'da Şahinler Çay Bahçesi'ne Belediye operasyonu!

Çankırı'da sürdürülen 'meydan' çalışması içerisinde kalan Şahinler Çay Bahçesi'ne sabah saatlerinde belediye zabıtası + polis takviyesi ile birlikte bir operasyon çekilerek 'tahliye' işlemi yapıldı.

Çankırı'da projesi hazırlanan 'Kent Meydanı' çalışmaları içerisindeki saha dahilinde bulunan Şahinler Çay Bahçesi, sabah saatlerinde belediye zabıta ekipleri başta olmak üzere polis desteğiyle tahliye edildi.

'Kent Meydanı' çalışmaları kapsamı altında bugüne kadar başta Koç Market olmak üzere, Sağlık Bakanlığı'na bağlı 'Sağlık Merkezi' ve diğer işyerlerinin tahliyesinde karşılaşmadığımız görüntüler, sabah saatlerinde Çankırı'nın merkezinde yaşandı!

Günün erken saatlerinde Başta Çankırı Belediyesi'ne bağlı belediye zabıta ekipleri olmak üzere, Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait kamyonlar ve Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından abluka altına alınan "Şahinler" Pasta-Fırın-Cafe işletmesindeki mevcut demirbaşlar kamyonlara taşındı.

Yaşanılanları merakla gözlerle izleyen Çankırılılar, tahliye işlemini takip ederken, kafalarda "Meydan çalışması için bugüne kadar böylesi bir tahliye olmadı! Buranın tahliyesi için neden böylesi zabıta+polis desteği ile bir uygulama yapılıyor?" sorusunu gündeme getirdi.

sahinler-cay-bahcesi-cankiri-resim-099.jpg

"TAHLİYE VE YIKIM' ÖNCEDEN 'GELİYORUM' DEMİŞ!

Edinilen bilgilere göre 'tahliye ve yıkım' ile ilgili işyeri sahiplerinin herhangi bir bilgisi olmadığı, personelin sabah mesaisine geldiği ve başta fırın olmak üzere ürün imalat hazırlıklarının yapıldığı anda, tatil gününün ilk saatlerinde belediye zabıta birimi elemanları ile polisle karşı karşıya kaldıkları öğrenildi.

Öte yandan tahliye ve yıkımla ilgili olarak Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in birkaç defa işyeri sahipleri ile karşılıklı görüştüğü ve son olarak 'yıkım ve tahliye' eylemi öncesinden işyerinin sularının Belediye tarafından kesildiği, dün gece de sabah saat 08:00'de zabıtanın işyerine gelerek tahliye işlemlerine başlayacağını bildirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
101 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler