Çankırı'da saman yüklü kamyon şarampole uçtu! İki yaralı

Çankırı'da saman yüklü kamyon şarampole uçtu! İki yaralı

"Çankırı Ovacık Grup Yolu" diye adlandırılan ve yaklaşık iki ay önce hizmete giren tuhaf rampada meydana gelen tek taraflı trafik kazasında saman yüklü kamyon yaklaşık 100 metrelik şarampole uçtu! Kazada sürücü ve bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre dün gece saat 22:00 sularında yaklaşık iki ay önce hizmete giren Ovacık Grup Yolu dik rampada meydana geldi. Sürücü Mehmet Armağan idaresindeki 18 BH 055 plakalı ve saman balyalı kamyon Çankırı Ovacık Grup yolu diye adlandırılan dik rampada aracın viteslerinin çıkışa yetmemesi sonucu geri geri giderek korkuluklardan yaklaşık 100 metrelik şarampole uçtu.

Meydana gelen kazada sürücü Mehmet Armağan ve yanında bulunan Halil İbrahim Efe yaralandı. Kaza yerine ulaşan 112 Acil ekibi yaralıları Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMYON SÜRÜCÜLERİ YENİ AÇILAN YOLA HAYLİ TEPKİLİ
Kazanın duyulmasından sonra olay yerine gelen ve şehirlerarası nakliye yapan kamyoncular, rampanın hayli dik olmasından şikayet ederek; "21-22 Tonluk kamyonlarımıza 16-17 ton yük alarak yola çıkmamıza karşın burada araçlarımız çok zorlanıyor. Bu yolun güzergahı ile ilgili başından itibaren şikayetlerimiz vardı lakin kimseye dinletemedik! Akşamki kazada can kaybı olmaması tam anlamıyla bir mucize! Yolun kenarına yapılan korkulukların da ne kadar basit ve korumasız olduğu kazayla birlikte  ortaya çıktı! Yetkililerin bu soruna acil çözüm getirmesini ve bu güzergahta seyahat eden sürücülerimizin can güvenliklerinin sağlanmasını istiyoruz" dediler.

cankiri-kaza-kamyon-resim-012222.jpg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler