Çankırı'da şehir magandaları, 'kız yüzünden' genç adamı dağa kaldırdılar!

Çankırı'da şehir magandaları, 'kız yüzünden' genç adamı dağa kaldırdılar!

Çankırı'da aracıyla öğrenci taşımacılığı yapan A.E, 19 Aralık Pazar günü, kız arkadaşının eski sevgilisi M.Y'yi özel aracıyla Yapraklı yolu üzerinde ıssız bir bölgeye götürerek yanındaki 3 kişiyle birlikte "6 ay rapor" alacak düzeyde darp ettiler...

Edinilen bilgilere göre 19 Aralık Pazar günü saat 20:00 dolaylarında yaşanan olayda, şehir merkezinde öğrenci taşımacılığı işi yapan A.E, 3 arkadaşıyla birlikte kız arkadaşının eski sevgilisi M.Y'yi şehir merkezi dışında ıssız bir bölgede çıkan bir tartışma sonrası darp ederek hastanelik etti. Olay sonrası M.Y'nin burnunun kırıldığı, yüzünde yoğun morluklar olduğu ve ense kısmında jilet izlerinin tespit edildiği öğrenildi. Hastaneden darp mağduru M.Y'ye 6 aylık 'iş göremez' raporu verildiği ve evinde tedavi altında tutulduğu öğrenildi.

DEHŞETLİ SAATLERİN AYRINTISI

Sözcü18 Haber Merkezi'nin yaşanılan olayla ilgili elde ettiği bilgilere göre; Evli ve bir çocuk sahibi A.E, kendisine ait araçla Çankırı'da öğrenci taşımacılığı yapıyor. Çevresinde 'çapkın' (!) olarak tanınan A.E, son günlerde tanıştığı E.Y isimli genç kadınla daha önce arkadaşlığı olan M.Y ile tanışıyor ve kendisini bundan böyle E.Y'yi rahatsız etmemesini söylüyor. 

Geride bıraktığımız Pazar günü A.E, kız arkadaşı E.Y ve 3 kız arkadaşıyla buluşuyor ve mağdur M.Y'yi de gruba dahil ederek ve öğrenci servis aracı içerisinde alkol alarak şehir merkezinde dolaşıyorlar. Bir süre sonra gruba A.E'nin yeğenleri olduğu iddia edilen S.T, İ.E ve B.S'yi de dahil ederek Yapraklı yolu güzergahında Sarıkaya köyünün üzerinde ıssız bir noktada duraklama yapıyorlar.

MAGANDALAR YAPTIKLARI DARBI VİDEOYA ALIYORLAR!

Öğrenci servisi yapan araç sahibi A.E ile birlikte 8 kişilik grup aldıkları alkolle birlikte yapılan karşılıklı sohbet bir anda mağdur M.Y üzerine yoğunlaşıyor. Evli ve bir çocuk sahibi A.E, mağdur M.Y'ye cep telefonunda arkadaşı ile ilgili bulunan resimleri silmesini istiyor. M.Y, kendisinden istenilen talebi yerine getirmesine karşın bir süre sonra başta A.E olmak üzere S.T ve İ.E'nin tokat, yumruk ve tekmelerine maruz kalıyor. 

aydin-erdogan-resim-0121-001.jpg

Uğradığı şiddet ve ağır muameleye karşın ayakta kalmaya çalışan M.Y olabildiğince kendisini saldırıdan korumaya çalışırken saldırganlardan İ.E bir yandan da cep telefonuyla yaşanılanları kayıt altına almanın gayretine giriyor.

"KENDİMİ YAPRAKLI'YA BIRAKTIRDIM" (!)

Bundan sonra yaşanılanları olayın mağduru M.Y'den dinleyelim: 

"Bana yapılan şiddet sonucu yüzüm-gözüm kan içindeydi! Beni orada dağın başında bırakma niyetindeydiler. Daha sonra Çankırı'ya doğru hareket ettik. Bu arada yaptıklarından dolayı şikayetçi olmamam yönünde telkinde de bulunuyorlardı. Ben de havayı yumuşatma adına 'Beni bu halde Çankırı'ya götürmeyin! Aileme durumu izah etmekte zorlanırım. Beni Yapraklı'ya bırakın! Orada birkaç gün kalır Çankırı'ya öyle dönerim dedim'. Onlar da beni gecenin saat 01:15'inde Yapraklı Belediyesi önüne bıraktılar. Sonra ben kendi imkanlarımla Çankırı Devlet Hastanesi'ne geldim. Burada yapılan tedavi sonrası evime döndüm."

ŞİKAYET SONUCU 3 KİŞİ CEZAEVİNDE!

Mağdur M.Y'nin hastane çıkışı sonrası Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı şikayet sonucu başta öğrenci servisi işi yapan A.E olmak üzere, arkadaşı E.Y, ve onun arkadaşı 3 kadın ile, S.T., İ.E ve B.S olmak üzere toplam 8 kişi polis tarafından Pazartesi günü gözaltına alınıyorlar. 

Pazartesi gecesini emniyette sorgulama ile nezarette geçiren zanlılardan 2'si salı sabahı serbest bırakılırken, 6 zanlı mahkemeye çıkartıldı. Mahkeme E.Y ve B.S'yi adli kontrolle serbest bırakırken, A.E, S.T ve İ.E hakkında tutuklama kararı vererek Çankırı E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler