Çankırı'da şehiriçi toplu ulaşım Ağustos'da el değiştiriyor

Çankırı'da şehiriçi toplu ulaşım Ağustos'da el değiştiriyor

Çankırı'da şehiriçi toplu ulaşım Ağustos ayı başından itibaren Belediye tarafından gerçekleştirilecek. Yeni düzenlemeden dolayı Çankırı Belediyesi 15 minibüs ve 4 otobüs alımını gerçekleştirdi.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, Çankırı'da şehiriçi toplu ulaşım Ağustos ayı başından itibaren belediye tarafından gerçekleştirilecek.

Halen özel bir firmanın gerçekleştirdiği hizmeti, Çankırı Belediyesi, yaklaşık tutarı 17 milyon lirayı bulan 15 minibüs ile 60'ar kişilik kapasiteli 4 otobüs önümüzdeki günlerde şehre gelecek.

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen; "Yıllardan bu yana vatandaşımızın yoğun şikayetlerine neden olan toplu taşıma işini Belediye olarak üstlenme gereği hissettik. Sekiz aydır yakıt desteği verdiğimiz özel şirketle uzun süredir yaptığımız görüşmeler neticesinde yeni sözleşme yapmayarak kolları sıvadık. Bu amaç doğrultusunda toplam tutarı yaklaşık 17 milyon lira tutan 15 minibüs ve 60 kişilik 4 körüklü otobüsün siparişini Karsan'a verdik." dedi.

HABERLE İLGİLİ SON DAKİKA BİLGİSİ

Otobüslerin 4'ü Çankırı'ya ulaştı. 15 minibüs üretimi yapılan fabrikada 'boyama' aşamasında olduğu ve minibüslerin de kısa süre içerisinde Çankırı'ya gelecekleri bilgisini okuyucularımızla paylaşalım (27 Temmuz 2022 / Saat: 13:27)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler