Çankırı'da seyyar satıcı - zabıta kavgası! İki zabıta çalışanı yaralandı
Çankırı Belediyesi'ne bağlı Zabıta ekiplerinin uyarılarına karşılık veren kimliği belirsiz seyyar satıcılar ile çıkan tartışmada 2 zabıta memuru bıçakla yaralandı.
ELİM olay, dün gece saat 20:45 sularında Mimarsinan Mahallesi Cumhuriyet Mektep Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehir dışından gelerek izinsiz olarak seyyar satış yapan şahıslar, Çankırı Belediyesi zabıta ekipleri tarafından uyarıldı. Uyarı üzerine çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Çıkan kavgada zabıta memurları Burak İ. ve İsmail B. çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandılar. Zabıta ekipleri durumu kontrol altına almaya devam ederken saldırgan görev başında olan bir diğer zabıta memurunun da resmi kıyafetlerini yırttı ve ardı ardına bıçakla saldırmaya devam etti.
Biri kadın, biri çocuk (16 yaşında) 4 saldırganın, yanında bulundurduğu bıçaklarla zabıta amiri Burak İ. ile zabıta memuru İsmail B'yi bıçakla yaraladılar Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Yaralı zabıtalar ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleler sonrasında aralılardan İsmail B. 'kontrol' amaçlı Ankara'ya sevkedilirken, Burak İ. taburcu oldu.
Olayın ardından kaçan saldırganlar, polisin yaptığı sıkı takip sonucu yakalanırken, menfur saldırıyı gerçekleştiren 4 saldırganın Manisa'dan Çankırı'ya geldikleri öğrenildi.
OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Zabıta memurları İsmail B. ile Burak İ.'ye bıçakla saldıran şüpheli; 4 kişilik aile üyelerinden sadece 16 yaşında, daha önce bıçaklama-adam yaralamadan sabıkası olan ve çoğumuzun 'çocuk' diye adlandıracağı S.E.
Olaya karışan diğer 3 kişi ise anne S.E, baba R.E ve aileyle dünür olduğu öğrenilen R.E.
Ayrıntılar geliyor...