Çankırı'da silahlı kavga! 2 Ölü 1 yaralı

Çankırı'da silahlı kavga! 2 Ölü 1 yaralı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi Yoncalı köyünde yayla sınırı tartışması nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

İki cana malolan kanlı olay bugün saat 14:30 dolaylarında Çankırı'nın Çerkeş ilçesine yaklaşık 10 km mesafedeki Yoncalı köyünde meydana geldi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Uğur Yaşa ile aralarında yayla sınırı nedeniyle husumet olan Hasan A. tartışmaya başladı. Tartışmaya şahit olanlar köy muhtarı Ramazan Bozkurt'u telefonla arayarak olay yerine gelmesini ve tarafları barıştırmasını istedi. Muhtar Ramazan Bozkurt tartışmanın yapıldığı yere gelince Hasan A. üzerindeki silahı çekerek önce Uğur Yaşa'ya sonra da muhtar Ramazan Bozkurt'a ateş etti. Açılan ateş sonucu Uğur Yaşa ve Ramazan Bozkurt olay yerinde can verirken, Hasan A. tartışmanın tanıklarından Uğur Yaşa'nın eşini de kurşun yağmuruna tuttu. Ağır şekilde yaralanan Uğur Yaşa'nın eşi önce Çerkeş Devlet Hastanesine oradan da Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olaydan sonra jandarma cinayet zanlısı 17 yaşındaki Hasan A. başta olmak üzere baba Hakan A. ve babaanne Pakize A'yı gözaltına alırken, yaşamlarını yitiren Uğur Yaşa ve Ramazan Bozkurt'un cansız bedenleri Çerkeş Devlet Hastanesi morguna getirildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ugur-yasa-yoncali-koyu-cerkes-resim-012.jpeg
Yayla sınırı tartışması sonucu canından olan Uğur Yaşa.

yoncali-koyu-muhtari-ramazan-bozkurt-resim-012.jpg
Aralarında husumet olan iki aile ferdini barıştırma uğruna canından olan Yoncalı Köyü Muhtarı Ramazan Bozkurt.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler