Çankırı'da sokak ortasında pompalı tüfekle kanlı infaz

Çankırı'da sokak ortasında pompalı tüfekle kanlı infaz

Son dakika haberine göre; Çankırı şehir merkezinde, tarihi Büyük Cami önünde cinayet işlendi. Yavuz K., pompalı tüfekle Mert Y'yi vurarak öldürdü.

Edinilen son dakika bilgisine göre, Çankırı şehir merkezinde, İmaret Caddesi No: 9'da berberlik yapan Yavuz K. (34) ile Mert Yılmaz arasındaki tartışma ölümle sonuçlandı. Yaşanan olayla ilgili farklı bilgiler dolaşırken olayda canından olan Mert Yılmaz'n yakınları haberi aldıktan sonra Büyük Cami önüne gelerek gerginlik yarattı.

cankiri-mert-resim-03.jpg

Elim olayda yaşamını yitiren Mert Yılmaz...

YAŞANAN OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Sözcü18 Haber Merkezi'nin yaşanılan elim olayla ilgili olarak; İddialara göre evli ve 2 çocuk sahibi Yavuz K. ve Mert Yılmaz (26) arasında son günlerde nedeni bilinen ancak dillendirilemeyen bir husumet olduğu, Mert Yılmaz'ın da yaşanılanları kendisine yediremeyip eline aldığı bir pompalı silahla bugün saat 17:30 dolaylarında kuaför dükkanı bulunan Yavuz K'nın işyerine gittiği öğrenildi. Mert Yılmaz, Yavuz K'nın işyerine önüne geldikten sonra elindeki pompalı ile işyerine karşı bir el ateş ediyor. İşyerindeki Yavuz K. da bunun üzerine işyerinde bulundurduğu kendisine ait pompalı silahla dışarıdaki Mert Yılmaz'a ateş ediyor. Mert Yılmaz da açılan ateş sonucu olay yerinde can veriyor.

Olay sonrası cinayet zanlısı Yavuz K'nın silahıyla birlikte polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

son-cankiri-pompali-cinayeti-resim-03.jpg

Yaşanılan son 'acı örnek'ten yola çıkarak Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'nin kaleme aldığı "Çankırılı ya zincirlerini kıracak ya da..." başlıklı yazısını okumak için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler