Çankırı'da 'son dakika' milletvekili aday adayları

Çankırı'da 'son dakika' milletvekili aday adayları

Siyasi partilerde 'milletvekili aday adaylığı' müracaatlarında son gün yaşanıyor. Saat 12:00 itibariyle AKP, MHP ve İYİ Parti'de milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunan isimleri merak ediyor musunuz? İşte yanıtları...

SİYASİ partilerde milletvekili 'aday adaylığı' müracaatlarında bugün son gün yaşanıyor. Akşam saat 17:00'de sona erecek 'aday adaylığı' müracaatları için başta AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP ve diğer siyasi partilerde büyük yoğunluk yaşanmakta.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği son dakika bilgilerine göre; AK Parti Çankırı Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan'ın milletvekili 'aday adaylığı' başvurusunu gerçekleştirdiği öğrenildi.

melike-cilhan-akp-cankiri-resim-03.jpg

CHP'YE 'TEK' MÜRACAAT DAHİ YOK!

Öte yandan anamuhalefet partisi, Altılı Masa'nın birinci siyasi partisi, Genel Başkanı'nı Cumhurbaşkanı Adayı olarak seçimlere sokan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Çankırı teşkilatında 'derin sessizlik' kendisini muhafaza ediyor.

Aday adaylığı müracaatı için 30 bin lira 'kayıt ücreti' ödeyen CHP'de Genel Merkez, yurdun dört bir yanından gelen 'aday adayları' ile dolup taşarken, Çankırı'dan 'tek' ismin dahi 'aday adaylığı' müracaatında bulunmaması siyasi çevrelerde 'tuhaf' karşılandı.

ESKİ BAŞHEKİM FATİH ESAT TOPAL DA AKP'DEN ADAY ADAYI OLDU

fatih-esat-topal-akp-aday-adayi-resim-03.jpg

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden, İzmir Katip Çelebi Tıp Fakültesi Dekanı iken görevinden istifa eden Prof. Dr. Fatih Esat Topal'ın AK Parti Çankırı milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

İYİ PARTİ'DEN MUSTAFA ÖZEL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İYİ Parti'den ekonomist ve SPK lisanslı sorumlu gayrimenkul değerleme uzmanı Mustafa Özel Çankırı milletvekili aday adayı oldu.

mustafa-ozel-iyi-parti-cankiri-resim-03.jpg

Ankara'da yaşayan iş insanı Özel'in Şabanözü'nde tarım işletmesi bulunmakta ve burada 'organik badem' üretimi gerçekleştiriyor. Mustafa Özel, Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Türkiye'mizin 100'üncü yılında ülkemize ve Çankırı'mıza hizmet etmek için İl Başkanlığımızda aday adaylığımı açıkladım. 'Ülkem İYİ Parti ile güzel, Mustafa Özel ile Çankırı Özel olacak', diyorum" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler