Çankırı'da 'sosyal mesafe'yi hiçe sayan Çivitcioğlu ve Vali Aktaş!

Çankırı'da 'sosyal mesafe'yi hiçe sayan Çivitcioğlu ve Vali Aktaş!

Vatandaşa 'sosyal mesafe'yi korumadıkları için ceza yazanlar, kendileri kurallara uymuyor ve başka canları da riske atıyorlar. AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile Vali Hamdi Bilge Aktaş'ın sorumsuzluğu yenilir yutulur cinsten değil.

Dünyayı ve ülkemizi yangın yerine döndüren corona virüs (Covid-19) mikrobunun yayılmasının önüne geçme amacıyla vatandaşın sosyal yaşamına getirilen kurallar her nedense bürokraside ısrarla uygulanmıyor.

Çankırı Valiliği Basın Bürosu'nun bugün gazetelere ve internet sitelerine servis ettiği haber bülteni ekinde yer alan görüntülerde başta AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ile Vali Hamdi Bilge Aktaş ve beraberindekilerin Korgun'da bir işyerine gerçekleştirdikleri ziyarette yaşanan 'sosyal mesafe' kuralının hiçe sayıldığını gözler önüne seriyor.

Sokaktaki vatandaşa 'sosyal mesafe'yi korumadığı için ceza yazan sistemde, Vali ve milletvekili, böylesi bir kuralı hiçe sayarak davranış sergiliyor.

Beyler 'yanlış' yapıyorsunuz... Hem de göstere göstere böylesi görüntüleri sorumlusu olduğunuz şehirde bizatihi fütursuzca kendiniz sergiliyorsunuz!

Yakışmıyor... Yakışmıyor... Yakışmıyor...

Bu kareleri gören vatandaş, yarın sokakta 'sizlerin koyduğu kurallar' gereği cezai yaptırımla karşı karşıya kaldığında inandırıcılığınız sıfıra düşer...

Vatandaş için kuralları koyanlar, koydukları kurallara önce kendileri uymak zorundadırlar...

Hatırlatalım istedik ve de tekrarından da kaçınmakta fayda var diyoruz...

cankiri-vali-vekil-sosyal-mesafe-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler