Çankırı'da 'şüpheli' ölüm

Çankırı'da 'şüpheli' ölüm

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı Merkez, Buğdaypazarı Mahallesi Bakırcılar Sitesi

BUGÜN sabah saat 10:07'de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarla, Buğdaypazarı Mahallesi Bakırcılar Sitesi (B) Blok 1. Kat 3 no'lu daireye giden ekip istenmeyen bir görüntü ile karşılaştı.

Evde yaşayan alzheimer hastası babaanne tarafından, komşulara haber verilmesi üzerine yapılan çağrı ile olay yerine giden ekip, dairedeki oda kapısı açık durumda, Gökberk D.'yi elleri arkadan bağlı ve boynundan eşarp ile asılı halde bulundu.

Olay yerine gelen polis ve cumhuriyet savcısının talimatıyla bulunduğu yerden indirilen Gökberk D.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp'a gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GEÇEN YIL KENDİSİNİ BIÇAKLAMIŞ VE SON ANDA KURTARILMIŞ!

Öte yandan bu sabah yaşadığı evde ölü olarak bulunan Gökberk D.'nin ailevi nedenlerle psikolojik sorunları olduğu, küçük yaşta anne-babasının ayrıldığı ve bu ayrılık sonrası annesinin intihar ederek yaşamını sonlandırıldığı, Gökberk D.'in de babaannesi ve dedesi tarafından bakıldığı öğrenildi. Dedesinin yakın zamanda vefat ettiği bilgisine ulaşılırken, Gökberk D.'nin geçen yıl da kendisini bıçakladığı ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahale ile kurtarıldığı aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler