Çankırı'da tek yönlü kaza! Köprünün demirlerine asılı kaldı

Çankırı'da tek yönlü kaza! Köprünün demirlerine asılı kaldı

Çankırı'dan Ankara yönüne giden özel araç, Avukatözü köprüsü üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü korkuluklarına çarparak durabildii. Kazada araç sürücüsü ve 2 kişi hafif yaralı olarak kurtuldu.

Edinilen son dakika bilgisine göre, sabah saat 07:30 sularında Çankırı-Ankara istikametinde seyir halindeki 06 VO 998 plakalı özel araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle Avukatözü köprüsü korkuluklarına çarparak havada asılı kaldı. Araç sürücüsü ve beraberindeki 2 kişi kazayı hafif yaralarla atlattılar. 

Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, jandarma da kazayla ilgili soruşturma başlattı.

cankiri-tek-tarafli-kaza-avukatozu-koprusu-resim-01211.jpg

BU NEYİN KORKULUĞU ACABA?

Kaza yerinden gelen fotoğraf kareleri köprüye giriş yolunda bazı işlerin ters olduğu yönünde izlenim yaratıyor. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde aynı yerde Çankırılı genç iş insanı Yavuz Filiz de tek yönlü bir kazaya sebebiyet vermişti. Bugün sabah saatlerinde yaşanan kaza ile ilgili olay yerinden gelen aşağıdaki fotoğraf karesinde köprüye girişte yer alan korkulukların asfalta paralel olduğu görülüyor!

Bu görüntüde yer alan durumun Karayolları ekipleri tarafından acilen düzeltilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

bu-neyin-korkulugu-cankiri-kaza-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler