Çankırı'da Temmuz sıcağında sular kesildi

Çankırı'da Temmuz sıcağında sular kesildi

Çankırı Belediyesi'nin Ahmet Talat Onay Bulvarı'nda yaptığı altyapı rehabilite çalışmaları nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi ile Esentepe Caddesi'ne bağlı tüm kollarda bugün saat 13:30-17:00 aralığında sular kesildi

ÇANKIRI Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nden bugün yapılan açıklama ile birlikte başta Cumhuriyet Mahallesi olmak üzere, Esentepe Caddesi ile bu caddeye bağlı tüm kolları ile DSİ alt kısımlarında sular 13:30-17:00 arasında kesildi.

Belediye web sayfasından yapılan duyuruda; "DİKKAT SU KESİNTİSİ
Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Ahmet Talat Onay Bulvarı'nda gerçekleştirilen altyapı rehabilite çalışmalarından dolayı Cumhuriyet Mahallesi'nin tamamına, Esentepe Caddesi ve tüm kollarına, DSİ alt kısımlarına bugün saat 13:30-17:00 saatleri arasında su verilemeyecektir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaları rica olunur." denildi.

cankiri-su-kesintisi-01.jpg

EKİPLER YOĞUN MESAİ VERDİLER

Yurdun önemli bir bölümünde etkili olan sıcaklar, Çankırı'da da etkisini gösterirken yaşanan su kesintisi belirtilen bölgelerde vatandaşların mağduriyetlerine neden olurken belediye ekipleri de kesintinin daha da uzamaması adına yoğun bir gayret göstererek çalışmalarını günün ilerleyen saatlerinde tamamladılar.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin konuyla ilgili olarak yetkililerden aldığı bilgiye göre gece saat 21:36 itibariyle kesinti yapılan bölgelerden Cumhuriyet Mahallesi'ne su verilmeye başlandığı öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor...

caski-su-calismasi-resim-02.jpg

ihbar-hatti-sozcu-18-resim-01.jpg

cankiri-su-kesik-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler