Çankırı'da vahşet! Babasını önce öldürdü sonra sobada yaktı

Çankırı'da vahşet! Babasını önce öldürdü sonra sobada yaktı

Çankırı'da İsmail Demirci (40) kendisine istediği parayı vermeyen babası Hasan Demirci'yi 18 Aralık Pazartesi günü 'para isteme' üzerine çıkan tartışma sonucu kalbinden bıçaklayarak öldürdü... Sonrası tam anlamıyla bir vahşet...

ÇANKIRI'da geride bıraktığımız pazartesi (18 Aralık 2023) günü işlenen cinayet bugün akşam saatlerinde ortaya çıktı.

Yeni Mahalle Şehit Nurettin Cinsoy Polis Karakolu'na gelen bir ihbarla polis harekete geçti ve İsmail Demirci'nin (40) yaşadığı Karatekin Mahallesi Tahtaköprü Caddesi No: 18 ile babası Hasan Demirci'nin (68) yaşadığı Karatekin Mahallesi Tahtaköprü Caddesi No: 18/1'deki evleri muhafaza altına aldı.

CESEDİ PARÇALAYARAK SOBADA YAKMIŞ!

Sözcü 18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre yaşadığı yerde yakalanan İsmail Demirci'nin babasını 18 Aralık Pazartesi gecesi saat 22:00 sıralarında para isteme yüzünden çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü, sonrasında cansız bedeni satırla parçalara ayırarak sobada yaktığını söylediği iddia ediliyor.

cankiri-hasan-demirci-resim-0221.jpg
Evladının bıçak darbesiyle canından olan Yapraklı ilçesi Müsellim köylü Hasan Demirci (68)

SOBADA YANMIŞ KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Polisin cinayetin işlendiği evde yaptığı aramada sobaya ait kovada yanmış kemik parçaları, kan lekeli bir halı bulunurken incelemelerin devam etmekte olduğu öğrenilirken oğlu tarafından öldürülen Hasan Demirci'nin bir evladının daha olduğu ve eşinin de covidden vefat ettiği bildirildi.

ismail-demirci-cankiri-resim-022.jpg
Babasını çıkan tartışma sonucu bıçakla öldürdükten sonra parçalara ayırıp sobada yakan İsmail Demirci...

Öte yandan polis tarafından gözaltına alınan İsmail Demirci'nin işsiz olduğu ve çevresindeki birçok kişiye 'kumar borcu' olduğu da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler