Çankırı'da vatandaşın toz-toprak isyanı!

Çankırı'da vatandaşın toz-toprak isyanı!

Çankırı şehir merkezinde vatandaş, çoluk-cocuğu ile birlikte toz-toprak içerisinde. Bademlik mevkiinde Yaşamkent'de aylardır sorumsuz müteahhidin gerçekleştirdiği hafriyat vatandaşı canından bezdirdi.

Çankırı'da sorumsuz müteahhidin aylardan bu yana 'ben yaptım oldu' zihniyeti ile gerçekleştirdiği hafriyat taşıma işi, Yaşamkent sakinlerini canından bezdirdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bölge sakinleri; "Onlarca kez belediye yönetimine şikayet etmemize karşın bugüne kadar olumlu bir sonuç alamadık. Müteahhit adeta bölgede yaşayanlarla alay edercesine sorumsuzca davranmaya, bizleri çoluk çocuğumuzla şu yazın sıcak günlerinde soluduğumuz havaya tozu-toprağı karıştırmaya devam ediyor" dediler.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, alternatif yolların bulunmasına karşın hafriyat kamyonlarının ısrarla aynı yolu kullanmalarına anlam veremediklerini, belediyenin yapılan şikayetlere duyarsız kaldığını belirterek "Belediyeye 20'ye yakın dilekçe verdik. Hilal Masa defalarca arandı! Belediyede şikayetimizi bildirmediğimiz birim kalmadı! Vatandaş olarak Fen İşleri Müdürlüğü'ne gidiyoruz orası Zabıta Müdürlüğü'ne gönderiyor! Zabıta'ya gidiyoruz orası İmar Müdürlüğü'nün sorumluluğunda diyor! İmar'a gidiyoruz orası Belediye Başkan Yardımcısına yolluyor! Ne yapacağımızı şaşırdık! Böyle giderse yakın zamanda mahalle sakinleri olarak sokak eylemine başlamaktan başka çaremizin kalmadığını görüyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler