Çankırı'da yeni Valilik binasının çatısı uçtu!

Çankırı'da yeni Valilik binasının çatısı uçtu!

Çankırı'da esen rüzgar yeni valilik binasının çatısını uçurdu! 4'üncü katta yerleşik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ait dört odanın tavanları kevgire döndü. Çalışanlar mesainin ilk saatlerinden itibaren yaşadıkları kaosu aşmak için gayret gösteriyor.

Çok değil daha geride bıraktığımız Ekim 2019'da hizmete giren Çankırı Valiliği binasının çatısı dün geceki rüzgar sonrası uçtu! Olayın gece yaşanması ve uçan çatının Valilik binası arka tarafına düşmesi can kaybı ya da yaralanmaya neden olmadı.

Uçan çatı ile birlikte 4'üncü katta yerleşik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelinin ellerinde kova ve bezlerle akan tavanın verdiği zararı en aza indirme yönünde gayret gösterdiği de gelen bilgiler arasında.

VATANDAŞIN ÇATISI YERİNDE! YENİ HÜKÜMET KONAĞI'NIN ÇATISI HAVADA!
70 bin m²’lik bir alan üzerinde yaklaşık 42 milyon TL’ye 2014 yılında ihale edilen Çankırı Hükümet Konağı’nda yaşanan son olay akıllara, "Çok da önemli sayılmayacak derecede bir rüzgar, binanın çatısını uçuruyorsa, sağlam bir fırtınada Hükümet Konağı yerinde kalır mı?" sorusunu da getirmedi değil!

Yaşanan olay sonrası haber merkezimizi arayan bazı vatandaşlar ise; "Gece yaşanan rüzgar öylesine de kuvvetli değildi! Bizim evin çatıları yerinde koskoca valiliğin hem de yeni yapılan binasının çatısı havada! Müteahhit devleti de Çankırı'yı da fena kazıklamış!" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Ayrıntılar geliyor...

valilik-catisi-uctu-cankiri-yeni-bina-resim-012.jpg

b9aynz.jpg

valilik-yeni-bina-cankiri-resim-0121.jpgÇankırı Valiliği yeni binasında hizmete Ekim 2019'da başlamıştı. Bina, 2014 rakamlarıyla 42 milyon TL'ye ihale edilmişti.

cankiri-valilik-yeni-bina-cati-ucmasi-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler