Çankırı'da 'yılbaşı' önlemleri

Çankırı'da 'yılbaşı' önlemleri

Çankırı Valiliği 'Yılbaşı tedbirleri' başlığı ile yazılı bir basın açıklaması yaparak 31 Aralık gecesi yaşanabilecek olası 'kötü senaryolar' için aranabilecek 'yardım çağrı merkezleri'ni duyurdu. İşte o açıklama:

"31 Aralık 2022- 01 Ocak 2023 Yılbaşı tatili süresince;

Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü'nce yılbaşı öncesi vatandaşlarımızın alışverişlerinde fahiş fiyatla karşılaşmamaları adına sürekli denetimler yapılmakta olup, yılbaşında ise denetimler devam edecektir. Vatandaşlarımız; Belediye hizmetleri ile ilgili olarak tatil süresince Alo 153 Hilal Masa ve Alo 185 Su ve Kanal Arıza servisinden yardım isteyebilirler. Herhangi bir yangın olayına karşı Yangın İhbar 112 ve Dış Hat 213 11 11 no'lu telefonları arayabilirler.

Tatilin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla emniyet ve jandarma sorumluluk bölgelerinde gerekli her türlü güvenlik önlemi alınmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca asayiş ve trafik hizmetleriyle ilgili konularda 112 Acil Çağrı Merkezi ile iletişim sağlanacaktır.

Sağlık hizmetleri acil servisteki görevli hekim tarafından, ambulans hizmetleri ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları tarafından yapılacaktır. Sağlık ile ilgili konularda vatandaşlarımız müracaatlarını Alo 184 hattından ulaşabileceklerdir.

Vatandaşlarımız elektrik arızaları ile ilgili konularda 186 Numaralı Çağrı Merkezi, doğalgaz ile ilgili konularda 187 Doğal Gaz Acil telefon hatlarını arayarak hizmetlerden faydalanabileceklerdir.

Halkımıza saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler