Çankırı/Dodurga'da seçimin galibi açık ara AKP

Çankırı/Dodurga'da seçimin galibi açık ara AKP

Çankırı'nın Orta ilçesi Dodurga beldesinde bugün yapılan 'belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği' seçiminde bin 413 seçmenden yaklaşık bin 100'ü oy kullandı.

Çankırı'nın Orta ilçesi Dodurga beldesinde bugün yapılan 'belediye başkanlığı', 'belediye meclis üyeliği' ve mahalle muhtarlığı seçimlerinde AK Parti adayı Hasan Hüseyin Kaşıkcı'nın büyük bir farkla seçimi kazanacağı görülmekte

Açılan ilk sandıktan (1005 no'lu) çıkan sonuçlar şöyle:

AK Parti 128, Refah Partisi 9, Memleket Partisi 4, Adalet Partisi 2, DEVA 1, Değişim Partisi 2, Saadet Partisi 1, geçersiz 8, boş 2, iptal 4

AKP ADAYI HASAN HÜSEYİN KAŞIKCI 
DODURGA'NIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI

Bugün yapılan seçimde; belediye başkanlığı için AK Parti'den Hasan Hüseyin Kaşıkcı, Demokratik Sol Parti'den Namık Kaya, Demokrasi ve Atılım Partisi'nden Şerafettin Kaplan, Yeniden Refah Partisi'nden Hakan Kuşcu, Memleket Partisi'nden Osman Dede, Saadet Partisi'nden İbrahim Çolak, Adalet Partisi'nden Emine Yayla ve Türkiye Değişim Partisi'nden Kamil Erdoğdu yarıştı.

Haber merkezimize ulaşan son dakika bilgisine göre Cumhur İttifakı'ndan AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Kaşıkcı, resmi olmayan sonuçlara göre, kullanılan oyların yüzde 87'sini (955) alarak Dodurga Belediye Başkanı seçildi.

Resmi olmayan sonuçlar şöyle:

AK Parti: 955
Yeniden Refah: 47
DEVA: 23
Adalet Partisi: 23
Memleket Partisi: 21
DTP: 14
Saadet Partisi: 17
Geçersiz: 41

cankiri-dodurga-resim-01.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA

Seçim sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde yapılan seçimleri açık ara farkla, yüzde 87,02 ile kazanan AK Parti'mizi ve Cumhur İttifakı'mızı tebrik ediyor, sonuçların beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Dodurga halkına selam ve muhabbetlerimi iletiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler