Çankırı/Dodurgalılar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'şükran' hediyesi

Çankırı/Dodurgalılar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'şükran' hediyesi

Çankırı'nın Orta ilçesi Dodurga'nın uzun bir yargı sürecinden sonra 'belde belediyesi' olarak tescil edilmesi sonrasında bugün Dodurgalılar TBMM'ye giderek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini sundular.

ÇANKIRI'nın Orta ilçesi Dodurga, uzun bir yargı süreci sonrasında yeniden 'belde belediyesi' alınması kararı sonrası gerçekleştirilen belediye seçimleri ile konumunu tescillendirmişti. Dodurga Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kaşıkçı ve beraberindeki kalabalık bir heyet bugün TBMM'ye giderek AK Parti Grup Toplantısına katıldı. Toplantı sonrası Başkan Kaşıkçı ve beraberindekiler Çankırı milletvekilleri Salim Çivitcioğlu ve M. Emin Akbaşoğlu ile biraraya gelerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediyelerini sundular.

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, Twitter'dan yaptığı son paylaşımda "Çankırımızdan gelen teşkilatlarımız ve Dodurga Beldemizden gelen hemşehrilerimizle beraber Sayın Cumhurbaşkanımıza hediye takdiminde bulunduk." dedi.

İşte o paylaşım:

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler