Çankırı/Ilgaz'da 25 büyükbaş hayvan çalındı

Çankırı/Ilgaz'da 25 büyükbaş hayvan çalındı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesi Saraycık köylülerine ait 25 büyükbaş hayvanın dün gece çalındığı ihbarı jandarmaya ulaştı.

EDİNİLEN son dakika bilgisine göre Ilgaz'a bağlı Saraycık köyünde yaşayanların yaklaşık 25 büyükbaş hayvanı, 'çoban' olarak çalışan Ahmet T. (16) isimli şahıs tarafından çalındığı iddiasıyla jandarmaya ihbar ve şikayette bulunuldu.

Hırsızlık olayının dün saat 16:00 dolaylarında gerçekleştiği ve 25 büyükbaş hayvanın Kadınçayırı'ndan TIR'lara yüklenerek çalındığı öğrenildi.

DEDE DE ÇOBAN MAĞDURU!

Saraycık köyünde yaşayan ve mağdur oldukları iddiasıyla 9 kişinin şikayetiyle ortaya çıkan 'hırsızlık' olayının faili olarak köyün çobanı Ahmet T.'yi yakalama ve hayvanların bulunma çalışmaları JASAT ve emniyet birimlerince başlanıldığı öğrenildi.

Öte yandan geride bıraktığımız 1 Mayıs'ta işe başlayan çoban Ahmet T.'nin çaldığı iddia edilen 25 büyükbaş hayvan arasında dedesi Ahmet T'nin de büyükbaş hayvanı olduğu bilgisini haberimize ekleyelim...

SON DAKİKA GELİŞMESİ

JANDARMA'DAN BAŞARILI OPERASYON... ÇALINAN HAYVANLAR ÇUBUK'TA BULUNDU

Saraycık köylülerine ait çalınan 25 büyükbaş hayvanın jandarmanın sürdüğü başarılı çalışmasıyla Çubuk'ta bulunduğu öğrenildi. Jandarmanın çalınan 25 büyükbaş hayvanı Saraycık köyüne getirdiği öğrenildi. Çoban Ahmet T'nin ise İstanbul'da akrabasının yanında olduğu iddia ediliyor.

saraycik-koyu-calinan-hayvanlar-cubukta-bulundu-resim-04.jpg
Dün akşam saatlerinde çalınan ve jandarmanın başarılı operasyonuyla Çubuk'ta bulunan 25 büyükbaş hayvan Saraycık köyüne getirilerek sahiplerine teslim edildi.

saraycik-calinan-buyukbas-hayvanlar-bulundu-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler