Çankırı/Ilgaz'da trafik kazası: 2 Ölü 4 yaralı

Çankırı/Ilgaz'da trafik kazası: 2 Ölü 4 yaralı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesi İndağı mevkiinde iki araç çarpıştı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesi İndağı mevkiinde iki araç çarpıştı. Edinilen bilgilere göre sabah saat 08:30 sularında yaşanan kazada Ilgaz Ilısılık köyü nüfusuna kayıtlı karı-koca’nın hayatını kaybettiği öğrenilirken, 4 vatandaşımızın da yaralandığı bildirildi. 

Kaza; Berat Yılmaz (31) idaresindeki 06 BCJ 289 plakalı otomobil, Çankırı-Ilgaz istikameti İndağı mevkiinde refüjü aşıp karşı yola geçerek Mustafa Yıldırım’ın kullandığı 34 VP 7627 plakalı hafif ticari araç ile çarpışmasıyla meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada hafif ticari araçtaki Ayşe Yıldırım (54) ve Mehmet Tosun (65) olay yerinde hayatını kaybederken araç sürücüleri Berat Yılmaz, Mustafa Yıldırım ile Rukiye İpek (36) ve otomobildeki Gökhan Ekinci (25) yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Ambulanslarla Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayşe Yıldırım ve Mehmet Tosun'un cenazeleri aynı hastanede morga konuldu. Yaralılardan Rukiye İpek ve Mustafa Yıldırım'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle Ilgaz-Çankırı kara yolu bir süre trafiğe kapatıldı. Araçların kaza yerinden kaldırılması sonucu trafik normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler