Çankırılı gençler, görev başında

Çankırılı gençler, görev başında

Başkent'te çalışmalarını sürdüren Çankırı Gençlik Derneği, 3. Büyük Ankara

Festivalinde yerini aldı.

Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu ile yaşadığı gerilimli günlerin ardından yoluna devam eden Çankırı Gençlik Derneği, Atatürk Kültür Merkezinde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Büyük Ankara Festivali organizasyonunda stantını açarak, Çankırı'yı ve kendisini tanıtma fırsatını yerine getiriyor.

AKM alanında hazırlana stantta, Çankırı ile ilgili tanıtım broşürleri, fotoğraflar ile bilgisayar üzerinden hazırlanan çeşitli video görüntüleri festival ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor. Ayrıca stantta görevli Çankırılı gençler ziyaretçilere Çankırı hakkında sözlü anlatımda bulunuyorlar.

Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Bayram Polat "Dernek olarak kuruluş amacımız doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Büyükşehir belediyemizin 3'üncüsü gerçekleştirdiği böylesi bir organizasyonda yerimizi alarak gelen ziyaretçilere, özellikle gençlere başta Çankırı'mızın doğal güzellikleri ile kültürümüzü ve değerlerimizi tanıtma yolunda gayret gösteriyoruz. Festivalin ilk günü olmasına karşın gerek hemşerilerimizden gerekse Ankaralılardan büyük ilgi gördük" dedi.

Her gün ayrı bir ya da iki sanatçının konser verdiği 3. Büyük Ankara Festivalinin ilk gününde Çankırı'nın yetiştirmiş olduğu Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Neşe Dilekçioğlu Başkentlileri söylediği türkülerle coşturmasını bildi. Festival 11 Temmuz günü sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler