Çankırılı Kartallar Markaryanı ağırladı

Çankırılı Kartallar Markaryan'ı ağırladı

Kartalbakisi.com Genel Yayın Yönetmeni Erdem Ulus ve Beşiktaş tribün lider Alen Markaryan, Çankırı'da kartal coşkusu yarattılar.

Beşiktaş camiasının yakından tanıdığı tribün lideri Alen Markaryan ve kartalbakisi.com genel yayın yönetmeni Erdem Ulus Çankırı'da bir dizi Beşiktaş etkinliğine katıldılar.

Markaryan ve Ulus perşembe günü geldikleri Çankırı'da saat 16.00'da 100. Yıl Kültür Merkezinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Unibjk Grubu'nun organize ettiği panelde öğrencilerle buluştular.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği 'Beşiktaş Tribünleri ve Beşiktaş Medyası' konulu panelde konuşan Markaryan Beşiktaş'ın bu sezon istenen performansı sergileyememesinde en önemli faktörün yerli futbolcuların verimsizliği olduğunu söyledi. Başarının ağırlığını yerli futbolcuların kaldırabileceğine değinen Markaryan, Nihat Kahveci gibi bekleneni veremeyen isimlerle yolların ayrılmasının hayırlı olacağını söyledi.

markaryan-isa-resim-03.jpg

Erdem Ulus ise Bursaspor-Beşiktaş maçına ilişkin gündemdeki tribün tartışmasına vurgu yaparak, iki takım taraftarının da dikkatli ve sağduyulu olması gerektiğini söyledi. Yeni yasanın getirdiği kanuni düzenlemeler nedeni ile çıkabilecek olayların iki tarafa da pahalıya patlayacağını söyleyen Ulus, 'İki taraftar grubunun da yeni yasanın ilk büyük kurbanları olmamaları için dikkatli olmaları gerekiyor' dedi.

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNİN AÇILIŞI VE AKŞAM
BÜYÜK OTEL'DE YEMEK

Markaryan ve Ulus, panel sonrası saat 18.00'de Belediye İş Merkezinin 4. katında Beşiktaşlılar Lokalinin açılışını gerçekleştirdiler. Akşam da Büyük Otel'de düzenlenen yemeğe katılan Markaryan ve Ulus, Çankırılı Beşiktaşlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yemeğe başta hızlı Beşiktaş taraftarı olan Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz katıldı.

Yemekte Beşiktaşlı futbolcular Guti, Quaresma, Bobo gibi flaş isimlerin imzalı Beşiktaş forması açık artırmaya çıkarıldı. Ünlü futbolcuların imzalı formasını Çankırı Açı Dersanesi işletmecilerinden Ayhan Nigar aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler