Çankırılı minik atletler grup birincisi

Çankırılı minik atletler grup birincisi

Samsun'da düzenlenen yarışmalarda birinciliği elde eden Çankırılı minik atletler, 25 Nisan'da Eskişehir'de yarı final yarışlarına katılacaklar.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Atletizm  takımı Antrenör Hasan Eroğlu nezaretinde 4 Nisan 2012 tarihinde Samsun ilinde Atletizmi Geliştirme Projesi Grup Müsabakasında Küçük Erkekler kategorisinde 160 sporcunun katıldığı müsabakalarda Çankırılı minik atletler, takım olarak Grup Birincisi oldu.
 
Çankırılı minik atletlerden Oğuz Koç ferdi sıralamada birinci olurken, Hüseyin Yiğit 4., Hamdi Üzülmez de 10'uncu oldu.
 
Çankırı'yı temsilen yarışmaya katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü takım halinde Ankara, Samsun, Zonguldak, Kastamonu, Sinop, Karabük ve Bartın illerini geride bırakmayı başardı.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Hasan Eroğlu müsabakada büyük çekişme yaşandığını ve sporcularımızın bu çekişmeden galip çıkararak Çankırı ismini yarı finale yazdırdıklarını söyledi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Seyfettin Turan ise sporcuları kutlayarak Çankırı sporunun ve atletizminin daha iyi seviyelere gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek 25 Nisan 2012 tarihinde Eskişehir İlinde düzenlenecek Yarı Final Müsabakalarında sporculara başarılar diledi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler