Çankırılı Mutlu Alpı Adalet Bakanlığı mağduru!

Çankırılı Mutlu Alpı Adalet Bakanlığı mağduru!

Çankırı'nın Orta ilçesi nüfusuna kayıtlı Mutlu Alpı, kesinleşmiş 6 yıl 2 ay cezasının karşılığı olan 4.5 yılı cezaevinde geçirdi. Bir ay önce cezaevinden tahliye olan Mutlu Alpı, çektiği cezanın kayıtlardan düşürülmemesi nedeniyle tekrar tutuklandı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişinin ölmesi, bir kişinin de yaralanması olayıyla ilgili hakkında 6 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaldığı otelde polis tarafından  yakalandı. 

2015 Yılında Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada olay yerinde  tesadüfen bulunduğu iddia edilen Satılmış Arıkan vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

SON DAKİKA BİLGİSİ
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; dün polis tarafından Fethiye'de konakladığı otelde yakalanan Mutlu Alpı'nın 'Adam öldürmeye tam teşebbüs'ten aldığı 6 yıl 2 ay cezanın 4 yıl 6 ay yatarı olan cezasını çektiği ve 5 Mayıs 2019 tarihinde hükümlü olarak bulunduğu Kastamonu cezavinden çıktığı öğrenildi. Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu kayıtlarından cezaevinde yattığı sürenin düşülmemesi nedeniyle, bugün için 'mağdur' olduğu ortaya çıktı.

Halen Fethiye'de cezaevinde olan Mutlu Alpı'nın ailesi ve avukatı aracılığı ile Adalet Bakanlığı nezdinde sürdürülen görüşmelerle tahliyesi için yoğun çaba gösterilmekte. Mutlu Alpı'nın bayram tatili nedeniyle pazartesi günü resmi işlemlerinin tamamlanmasından sonra tahliyesi bekleniyor.

İşte tahliye belgesi:

mutlu-alpi-tahliye-uyap-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler