Çankırılı polis memurunun ölümündeki sır perdesi!

Çankırılı polis memurunun ölümündeki sır perdesi!

Geçtiğimiz günlerde Ankara/Keçiören'de evinde eşiyle çıkan tartışma sonucu şüpheli bir şekilde can veren polis memuru İbrahim Satılmış'ın ölümündeki sır perdesi hala aralanmış değil. Ancak...

30 Ekim günü yaşadığı Ankara/Keçiören ilçesindeki evinde eşiyle yaşadığı tartışma sonrası şüpheli bir şekilde yaşama veda eden Etlik polis karakolunda görevli, Çankırı/Eldivan ilçesi Gölez köyü nüfusuna kayıtlı polis memuru İbrahim Satılmış'ın ölümü üzerindeki sır perdesi henüz aydınlanmış değil.

Ölümü ile ilgili olarak savcılığın yürüttüğü soruşturma devam ederken, Sözcü18 sayfalarında olayla ilgili habere yapılan bir yorum, İbrahim Satılmış'ın ölümündeki sır perdesini aralamaya önemli bir katkı sağlayacağa benziyor.

Şöyle ki; Ankara'daki evinde beylik silahından çıkan kurşun ya da kurşunlarla öldüğü anlaşılan polis memuru İbrahim Satılmış'la aynı apartmanda yaşadığını belirten okuyucu, olay sonrası yaşanılanları özetlediği yorumunu olduğu gibi sizlerle paylaşalım:

"İSTEMEDEN OLDU İBRAHİM GERİ DÖN BİZE DÖN"

"1.dereceden komşusu ve olaya ilk müdahale edenlerden biri olarak söylüyorum ki annesi aşağıda 'Baksana evin haline! 10 gündür kavga ediyorlar durduramadım ben buradayım diye mi oldu yavruuum?' diye feryat ederken karısı 'İstemeden oldu İbrahim geri dön bize dön' (siyah-bold biz yaptık. V.B) diye başında ağlıyordu. Oğlu 'O kadar kavga ettiler ki polisi arayacaktım! Annem aratmadı' diye ağlıyordu. Çok neşe dolu bir insandı hatırnazdı. Balistik sonuçları mutlaka gelecektir fakat büyük bir bezdirme politikası ve kışkırtma olduğunu düşünüyorum. 1 gün önce suratı çok asık mutsuz beti benzi atıktı. Herkesin günahı boynuna olsun ne diyebilirim. Herkesin vicdanı kendine. Eşine küs gitti affetmedi helalleşmedi. Evlatlarına yazık oldu. Nurlar içinde yat İbrahim abim... Çok üzgünüz yakışmadı..."

GELEN YORUMLA BİRLİKTE HABER BAŞLIĞIMIZI DEĞİŞTİRDİK!

Yorumla ilgili gözümüze çarpan ilk cümle; Hayatını kaybeden polis memuru İbrahim Satılmış'ın eşinin (ismi bizde saklı) iddialara göre olay sonrası; "İstemeden oldu İbrahim geri dön bize dön" feryadı!

Bu yorum ve içerisinde yer alan ifadeler sonrası haber başlığımızı 'intihar'dan 'şüpheli ölüm'e çevirme gereği duyduk!

AİLEYE YAKIN OLDUĞUNU İDDİA EDEN BİR İSİM
HABER MERKEZİMİZİ ARADI VE...

Öte yandan dün akşam saatlerinde WhatsAPP ihbar hattımızı arayan ve 'ailenin yakınıyım' iddiasında bulunan bir isim bizlere ulaşarak, sizlere duyurduğumuz 'okuyucu yorumu'nu haber içeriğinden kaldırmamızı talep etti.

Aramızda geçen uzun diyalog sonucu telefon görüşmesinin ardından bizleri soktuğu 'ruh hali'nin etkisiyle 'okuyucu yorumunu' haberden kaldırdık! Ancak telefonda kendisine beyan ettiğimiz gibi "yorum bizlere ulaştığı ilk andan itibaren yapmayı düşündüğümüz haber"i de yapmaktan 'mesleki zorunluluk' nedeniyle geri durmadık.

Konuyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler