Çankırılı turizmci Recep Karaca kalbine yenik düştü

Çankırılı turizmci Recep Karaca kalbine yenik düştü

Çankırılı iş insanı Recep Karaca, yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösterdiği Antalya'nın Alanya ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre elim olay akşam saatlerinde Avsallar Mahallesindeki sahilde meydana geldi. Bir süre denizde yüzdükten sonra sahil kenarına gelen Rubi Otelcilik ve Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever iş insanı Recep Karaca burada fenalaştı. Sahile çıkan Karaca'nın fenalaştığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri müdahale ettikleri Karaca'yı ambulansla özel bir hastaneye götürdü. Burada yoğun bakım ünitesine alınan Karaca, doktorların tüm müdahalelerine karşın yaşamını yitirdi. Yapılan ilk kontrollerde Karaca'nın kalp krizi geçirdiği belirlenirken ölüm nedeninin daha sonra açıklanacağı öğrenildi.

İş insanı Recep Karaca'nın cenazesi doğum yeri olan Çankırı'nın Şabanözü ilçesi Mart köyüne getirilecek ve düzenlenecek tören ile toprağa verilecek.

SANATÇI NEŞE DİLEKÇİOĞLU ÜZÜNTÜLERİNİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Çankırılı sanatçı Neşe Dilekçioğlu, iş insanı Recep Karaca'nın ani vefatı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. Dilekçioğlu'nun paylaşımı şöyle:

"KARACA ailesinin değerli büyüğü sevgili hemşehrim kıymetli ağabeyim Recep KARACA yi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Daha 15 gün önce yanlarındaydım, her zaman ki misafirperverliği candanlığı ile ağırladı bizleri . Çok da sıhhatli idi. İnanamıyorum halâ. Çok üzgünüm Recep ağabeyim ne güzel insandın sen. KARACA ailesinden hep iyilik ve destek gördüm. Rabbim sabrınızı artırsın. Yarın cenazesine katılmak üzere Ankara da, oradan da Çankırı'da olacağım.. Mekanın cennet olsun Recep abiciğim. Seni unutmayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler