Çankırılı 'yeni vali'den ilk talebini dile getirdi

Çankırılı 'yeni vali'den ilk talebini dile getirdi

Çankırı Valilik koltuğunun 'valiler kararnamesi' ile değişmesinden sonra şehirde 'yeni vali' heyecanı ve rüzgarı esiyor... Sözcü18 sayfalarındaki "Çankırı'nın yeni valisi Mustafa Fırat Taşolar oldu" başlıklı habere gelen yorum 'çıplak gerçeği' haykırdı!

BUGÜN Resmi Gazete'de yayınlanan 'Valiler kararnamesi' ile değişen Çankırı Valilik makamı, yeni sahibi Mustafa Fırat Taşolar ile dolacak.

Günler öncesinden Sözcü18 sayfalarında Vali Abdullah Ayaz'ın Merkez'e çekileceği ile ilgili haberimize gelen sayısız 'okuyucu yorumları'nda 'giden vali'nin Çankırı'ya beklenen hizmeti getiremediği gündeme getirilmiş, bu konuda sayısız örnekler verilmişti.

Bugün sayfalarımızda yer alan "Çankırı'nın yeni valisi; Mustafa Fırat Taşolar oldu" başlıklı haberimize sıcak saatlerde gelen bir 'okuyucu yorumu' giden vali Abdullah Ayaz ile ilgili 'çıplak gerçeği' adeta haykırdı!

Sözcü18 okuyucusu habere ilişkin yaptığı yorumda; "Yine Göç İdaresi yine Çankırı'ya stajyer vali! İlk 3'-5'e girmenin mükafatı! Oyların karşılığı bu olsa gerek! Valilik binasını inşallah düzene sokar. Bir PTT şubesi, bir ATM koyacak kadar hizmeti olur inşallah. Valilik binasına paralar harcandı havuz yapıldı şimdi boş bırakıldı çatlasın, paralar boşa gitsin diye herhalde? Vali yardımcısı herşeyi görüyor ama oradaki boş havuzu göremiyor! ATM eksikliğini göremiyor. Nüfusa gelen vatandaşın 30 tl yatırmak için çarşıya geri gitmesi gerektiğini göremiyor! Görse bir PTT şubesi, bir ATM koydurturdu herhalde?!" diyerek Abdullah Ayaz'ın 18 Haziran 2020 tarihinde atandığı ve sonrasında toplamda 37 ay 20 gün görev yaptığı makam binasındaki çarpıklıkları ve eksiklikleri adeta bir 'gazeteci' gibi bizlerin önüne sermekten imtina etmedi.

Çankırı'nın yeni valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın vatandaşın talebine nasıl yanıt vereceği, işaret edilen eksikliklere hangi düzeyde 'öncelik' vereceği göreve başladıktan sonraki günlerde ortaya çıkacak...

VALİ AYAZ 'VEDA' ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Öte yandan Valiler Kararnamesi ile Merkez'e alınan Vali Abdullah Ayaz, şehirde 'veda ziyaretleri'ne günün ilk saatlerinden itibaren başladı. Vali Ayaz ilk olarak Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Esen ziyaretle ilgili olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımda; "Çankırı'daki görevini tamamlayan Valimiz Abdullah Ayaz'la vedalaştık." dedi

hakki-baskan-paylasim-resim-02.jpg

Vali Ayaz'ın gün içerisinde bazı STK'ları da ziyaret ederek Başkan ve Yöneticileriyle 'vedalaşacağı' öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler