Çankırılılar Başkent Ankara'da 1 liraya muayene olabilecekler

Çankırılılar Başkent Ankara'da 1 liraya muayene olabilecekler

Çankırılı Bürokratlar ve İşadamları Birliği Genel Başkanı ve Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Irmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Çankırı insanına yeni bir müjdeyi duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...

Ankara'da hizmet veren Çankırılı Bürokratlar ve İşadamları Birliği Genel Başkanı ve aynı zamanda Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ercan Irmak, sosyal medya hesaplarından yaptığı son paylaşımla yeni bir hizmeti daha duyurmuş oldu.

Başkan Irmak paylaşımında; Türkiye'nin neresinde yaşarsa yaşasın her bir Çankırılı'ya Başkent Ankara'da Etimesgut ve Pursaklar'da hizmet veren  A Life Hospital Kuzey Ankara Hastaneleri'nde "1 TL'ye muayene imkanı" sağlandığını duyurdu.

"İHTİYAÇ SAHİBİ OLAN HER ÇANKIRILI'YA ULAŞMAK
BİZLERİN GÖREVİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Kendisine telefonla ulaştığımız Irmak; "Yıllardan bu yana gerek Çankırılı Bürokratlar ve İşadamları Birliği olarak gerekse Federasyonumuz çatısı altında hangi görevde olursam olayım, Çankırı insanına hizmet etmeyi kendimize görev addettik. Bugüne kadar Çankırı'nın başta Merkez köyleri olmak üzere çeşitli ilçelerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlarımızın gerek bulundukları yerde gerekse Ankara'da gece-gündüz zaman mefhumu olmaksızın yardımlarına koşmakta tereddüt etmedik." dedi.

Ercan Irmak son paylaşımıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Ankara'da Etimesgut ve Pursaklar'da hizmet veren A Life Hospital Kuzey Ankara Hastaneleri ile Federasyonumuz arasında yaptığımız sözleşme gereği, Çankırı doğumlu ya da Çankırı nüfusuna kayıtlı her bir Çankırılımız, hastanenin; Beyin Cerrahisi, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Ortopedi ve Travmatoloji ile Üroloji servislerindeki muayene hizmetlerinden 1 TL gibi sembolik bir rakamla faydalanabilecek. Ben burada Çankırı insanımıza karşı böylesi bir hizmet taahhüdü altına giren A Life Hospital Kuzey Ankara Hastanesi yöneticilerine sizlerin aracılığıyla teşekkür etmeyi de borç biliyorum."

hastane-ercan-cankiri-resim-01.jpg

imza-cankiri-alife-hospital-kuzey-ankara-resim-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler