Çankırılılar Tuzlada buluştu

Çankırılılar Tuzla'da buluştu

Tuzla Çankırılılar Derneğinin düzenlediği gecede, Turgay Başyayla davetlileri coştururken, siyasiler de mesajlarıyla umut dağıttılar.

İstanbul - Tuzla Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği ve Turgay Başyayla'nın sahne aldığı gece, Çankırılılar'ı Kafkale Spor Salonunda buluşturdu.

tuzla-gece-01.jpg

Cumartesi akşamı gerçekleşen ve Sözcü18 haber merkezinin bulunduğu organizasyonda başta Ak Parti Çankırı milletvekili Dr. Nurettin Akman olmak üzere, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul Çankırı Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Çavundur Belediye Başkanı Bayram Yukarıdere, İstanbul 1. Bölge Ak Parti milletvekili aday adayı işadamı Erdal Yılmaz, İstanbul CHP 1. Bölge milletvekili aday adayı dişhekimi Kadir Öğüt, Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı ve Ak Parti Ankara 2. bölge milletvekili aday adayı Sevda Karaali ile yaklaşık 2 bin Çankırılı salonu doldurdu.

Geceden görüntüler için TIKLA

tuzla-gece-02.jpg

Tuzla Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk İmamoğlu'nun "Dernek olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz organizasyonlara böylesi bir geceyi de ilave ederek sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyiz" şeklindeki açılış konuşmasıyla başlayan gecede başta milletvekili Akman olmak üzere, Vakıf, Federasyon başkanları ile milletvekili aday adayları da kısa konuşmalar yaptılar.

TURGAY BAŞYAYLA DAVETLİLERİ COŞTURDU
Protokol konuşmalarının ardından sahne alan, Çankırı insanının yakından tanıdığı sanatçı Turgay Başyayla seslendirdiği parçalarla salondakileri adeta coşturdu. Yaklaşık 2 saat süresince sahnede kalan Başyayla, gurbette yaşayan Çankırılılara unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler